Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Modulær løsning til mødelokalet fra Lenovo - ThinkSmart Core

Med ThinkSmart Core har Lenovo lavet en løsning, som kan opbygges efter behov og på den måde passe ind i alle mødelokaler.

Afsnit i artiklen

Med ThinkSmart Core er det muligt at tilslutte et hvilket som helst kamera, lyd- og mikrofonsystem. Derfor kan udstyret tilpasses, så det passer til mødelokalets størrelse, men fortsat give en ensartet brugeroplevelse på tværs af virksomheden.

I ThinkSmart Core får du også en løsning, som både kan fungere med eksisterende AV-udstyr, men også kan købes som en mere komplet pakke. Nedenfor har vi samlet lidt yderligere information om dine muligheder, og ikke mindst billeder af udstyret, hvor designet af Controller-enheden er værd at fremhæve - men bedøm selv.

Video om Lenovo ThinkSmart Core

Til mødelokalet med eksisterende udstyr - ThinkSmart Core + Controller Kit

Har du et mødelokale med kamera, højttalere og mikrofoner som du er glad for, men ønsker en bedre brugeroplevelse, så er det ThinkSmart Core og tilhørende Controller Kit du skal kigge i retning af.

ThinkSmart Core og Controller.
1 af 6

ThinkSmart Core er selve "hjernen" i systemet, og er egentlig en computer udstyret med en Intel processor (11. generations Core vPro), som samler alle tilslutninger i form af tilslutning til skærm(e), kamera og lyd. Enheden kan placeres diskret i mødelokalet, så den ikke er synlig - fx bag skærmen, under bordet eller lignende.

Derudover er den udstyret med en, synes vi, ret fiks løsning ift. kabelhåndteringen, hvor kablerne kan fastgøres på en måde, som sikrer, at de ikke utilsigtet bliver løsrevet.

ThinkSmart Core kabeltilslutningsmuligheder.
1 af 6

Hvad der til gengæld er synligt, er ThinkSmart Controller-enheden, som er en 10,1 tommer stor touchskærm, hvorfra du nemt kan styre Teams (eller Zoom). Controller-enheden er tilsluttet ved hjælp af et enkelt kabel, og kan placeres i to forskellige vinkler i enten 30 eller 60 grader. 

ThinkSmart Core Controller-enhed.
1 af 6

Til det større mødelokale uden udstyr - ThinkSmart Core Full Room Kit

Har du brug for at udstyre dit lidt større mødelokale med AV-udstyr, der muliggør videokonference, tilbyder Lenovo også en samlet pakke kaldet 'ThinkSmart Core Full Room Kit'. 

ThinkSmart Core full room kit
1 af 6

I pakken finder du ud over førnævnte også et ThinkSmart Cam og en ThinkSmart Bar med integrerede mikrofoner. Derudover kan også tilvælges op til to yderligere mikrofoner, som kan opfange lyden fra mødedeltagerne. 

Alle de nævnte produkter fra Lenovo er Teams-certificerede.

Du kan naturligvis vælge andre produkter i samspil med ThinkSmart Core, som nævnt tidligere.

Hvad med ThinkSmart Hub?

Du har måske også hørt om ThinkSmart Hub, som adskiller sig fra ThinkSmart Core ved at være en enhed hvor styringen, højttalere og mikrofoner alt sammen er bygget sammen i én enhed. Den konstellation kan fortsat give mening, men det afhænger af selve lokalet, hvad der vil være den bedste løsning.

Forskellen mellem henholdsvis ThinkSmart Core og ThinkSmart Hub er altså, at Core kan opbygges af de moduler du måtte ønske, hvor ThinkSmart Hub mere er tænkt som et "alt-i-et"-system. Er du i tvivl om hvilken retning du bør gå, rådgiver vi dig gerne om, hvad der passer bedst i netop dit mødelokale.

Få mere information

Vi demonstrerer også gerne den nye ThinkSmart Core-løsning og Lenovos øvrige produkter for dig, og svarer på de spørgsmål, der helt naturligt melder sig i processen.

Ring eller skriv til os så finder vi en dato, som passer dig til et besøg i enten et af vores showrooms eller hos dig. Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe eller skrive med øvrige spørgsmål.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat