Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Intelligent speakerphone fra Sennheiser

Sennheiser er kendt som en af verdens absolut bedste mikrofonproducenter, og nu er de klar med en Teams-certificeret speakerphone til de små til mellemstore mødelokaler.

Afsnit i artiklen

Den nye Sennheiser TeamConnect Intelligent Speaker er som navnet antyder, lidt mere end bare en speakerphone. Der er indbygget nogle spændende features som i kombination med Sennheisers vanlige høje kvalitet gør den til et spændende produkt. Lad os prøve at gennemgå nogle af disse features.

Bedste venner med Teams

TeamConnect Intelligent Speaker er skabt til Teams. Derfor vil mikrofonen også passe perfekt ind i en Microsoft Teams Rooms-løsning, der som bekendt er Microsofts allerbedste bud på et system lavet særligt til afholdelse af Teams-møder på dedikeret udstyr i mødelokalet.

Med højttaler og hele 7 mikrofoner sikres god lyd i både modtagelse og afsendelse.
1 af 6

Enheden vil kunne betjenes af det udstyr der hører til Microsoft Teams Rooms-løsningen, og du vil således kunne justere volume, mute og lignende fra den sædvanlige betjeningsskærm.

Det er dog også muligt at benytte fx mute-knappen på TeamConnect Intelligent Speaker.

Sennheiser TeamConnect Intelligent Speaker klar til anvendelse.
1 af 6

TeamConnect Intelligent Speaker er naturligvis 'Certified for Teams', så du er sikret fuld kompatibilitet.

Er du god til at tage noter?

Du kender garanteret godt situationen, hvor du både er mødedeltager og referent. Der er det ikke altid helt nemt at få alle detaljer med i referatet.

Se den illustrerede video af hvordan TeamConnect Intelligent Speaker og ikke mindst transskriberingen fungerer. Videoen er med engelsk tale.

Med et kvalitetsprodukt som TeamConnect Intelligent Speaker er det en oplagt mulighed at løse dette ved at lade Teams transskribere alt, hvad der bliver sagt i mødet. De 7 mikrofoner er klar til at opfange talen fra de forskellige mødedeltagere (op til 10 forskellige personer), og sørge for at det fremgår af et samlet dokument efterfølgende, hvem der har sagt hvad (persongenkendelse kræver dog understøttelse af dansk, som fortsat er under udvikling hos Microsoft). Dokumentet lagres automatisk via din Office 365 konto, hvorfra det kan ses, deles og slettes.

Teknikken bag

TeamConnect Intelligent Speaker består af en højttaler-enhed og 7 mikrofoner der kan opfange lyden i 360 grader.

Enheden tilsluttes en 'Power & Data Box' som igen tilsluttes henholdsvis strøm og Microsoft Teams Rooms-løsningen i lokalet.

Grafisk præsentation af tilslutningen af TeamConnect Intelligent Speaker.
1 af 6

Det er i øvrigt muligt at montere til bordet ved hjælp af en medfølgende monteringsskrue, der passer i gevindet i bunden af TeamConnect Intelligent Speaker-enheden, så den er fastgjort til bordet.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat