Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Folkemøde 2023

Folkemødet i Allinge på Bornholm samler hvert år tusinde af mennesker til inspirerende dage med foredrag, talks, oplæg, debatter, diskussioner og ikke mindst hyggeligt samvær.

Afsnit i artiklen

Det er ikke helt som i gamle dage, hvor man kunne stille sig på en ølkasse og så udbrede sine holdninger. I dag spiller teknik en stor rolle, når man skal have sit budskab ud – og netop teknikken kan vi hjælpe dig med.

Igennem mange år har vi været med på Folkemødet som leverandør af teknik og mandskab til afvikling. Vi kan blandt andet hjælpe dig og din organisation med:

  • Skærme på standere.
  • LED skærme udendørs.
  • Trådløse mikrofoner.
  • Højttalere store som små.
  • Streaming.
  • Alle former for lyssætning.

Når du lejer dit udstyr hos AV CENTER, samarbejder du med en organiseret virksomhed, der har overenskomst med TL og er medlem af DA. Vi sætter en stor ære i at uddanne nye teknikere til AV-branchen og har derfor altid eventteknikerelever ansat. På Folkemødet vi du udover vores egne fastansatte teknikere også kunne møde vores eventteknikerelever.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Ved du allerede ved, hvad du har brug for at udstyr, er du velkommen til at sende en mail til [email protected], så vil du snarest muligt modtage et tilbud på leje af udstyret.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat