Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Flytbare vægge, der skaber private rum og ro

I både åbne kontorlandskaber, kantiner, fællesarealer og lignende kan flytbare vægge give nye muligheder.

Afsnit i artiklen

En vedvarende tendens har været, at vi ser flere åbne kontorlandskaber. Det giver en række fordele i forhold til samarbejdet på tværs og ikke mindst arealmæssige omkostninger, men kan også give udfordringer i forhold til støj - både lydmæssigt og visuelt. Her kan flytbare vægge være en rigtig god løsning, som giver flere muligheder.

Lintex UNIT vist i forskellige farver.
1 af 6

Lintex har lanceret deres flytbare vægge - UNIT - som kan sammensættes med glasside til whiteboard-formål og/eller med stof der virker lydabsorberende og dermed støjdæmpende.

Skab rum og ro

Når man bliver forstyrret, er støj åbenlyst en faktor, men faktisk har studier vist, at man også forstyrres, bevidst eller ubevidst, når folk går forbi bag en. Derfor kan de flytbare vægge være med til at skabe nogle private rum, som giver ro.

Skab rum og ro med den flytbare UNIT.
1 af 6

Udover at skærme visuelt, så har stofsiden også akustiske egenskaber, som dæmper støj og lyde, og bidrager på den måde også til et bedre arbejdsklima.

Nogle af vores kunder har også set fordele ved at købe de flytbare vægge til kantiner og fællesarealer, hvor man i stedet for at have ét stort lokale, i stedet, med de flytbare vægge, kan få indrettet mindre områder, som i højere grad inviterer til anvendelse i forbindelse med eksempelvis møder og mindre workshops. På den måde kan en kantine også anvendes til andet end blot dagens frokost.

Stabile men nemme at flytte

Når du ser billederne af de flybare vægge, ser de meget stationære ud, og kan ligefrem give indtryk af at være fastinstalleret i lokalet. Men det til trods er Lintex UNIT nemme at flytte rundt på.

Lintex UNIT er nem at flytte.
1 af 6

Under benene kan du nemt frigøre hjul på enheden, således at den nemt kan flyttes rundt efter behov. På siderne er der lavet en udskæring, så de er nemme at få fat på.

Konfigurer dine flytbare vægge

UNIT-enhederne kan konfigureres i flere forskellige varianter. Dels fås de i forskellige højder, men derudover kan du også selv vælge, om du ønsker glas eller stof på din UNIT-væg. Du kan også vælge at få stof på den ene side og glas på den anden, og så blot vende væggen efter behov.

1 af 6

Glasset fås i almindelig eller mat glas og i 24 forskellige farver. Den lydabsorberende stofvæg fås i 12 forskellige farver.

Derudover fås rammen og fødderne også i forskellige farver, og der er således rig mulighed for at kunne skabe nogle vægge, som passer ind i din virksomhed.

Hør mere om flytbare vægge og andre løsninger

Er du blevet nysgerrig på, om flytbare vægge eller andre akustik-løsninger, kunne være interessant i netop din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat