Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Få ordentlig lyd i Teams med et godt headset

For rigtig mange af os har der aldrig været flere online videomøder, end der er netop nu. Derfor er et headset af god kvalitet en investering de fleste virksomheder bør overveje til deres ansatte.

Afsnit i artiklen

Der findes mange bud på et godt headset, men EPOS ADAPT 100-serien har fuld fokus på netop de online videomøder, og taler derfor i høj grad ind i tidens behov. Læs mere om ADAPT 100-serien og den hybride arbejdsplads nedenfor.

God lyd gælder begge veje

Når vi taler om god lyd handler det naturligvis om den lyd du modtager. Ved at minimere antallet af "Undskyld, det fik jeg ikke fat i?" og "Kan du sige det sidste én gang til?", er vi både mere effektive og mindre frustrerede.

Men god lyd handler også om den lyd du sender til din modtager via din mikrofon. Med en god mikrofon giver du også din modtager det bedste udgangspunkt for at få det største udbytte af mødet. 


Med EPOS' ADAPT 100-serie får du dels 'active noise cancellation', som gør at den omkringliggende støj fjernes, så du kan koncentrere dig om lyden i headsettet. På samme måde har mikrofonen noise-cancelling, som kan filtrere baggrundsstøjen fra, så din stemme går klart og tydeligt igennem. Typisk milevidt fra nødløsninger som at bruge den indbyggede mikrofon og højttalere i din bærbare computer.

Et Teams-certificeret headset

EPOS ADAPT 100-serien fås i en række Teams-certificerede udgaver, hvor du ved et tryk på en Microsoft Teams-knap får let adgang til Teams.

Udover Teams understøtter serien naturligvis også alle de andre videomøde-platforme som Zoom, Meet, WebEx og lignende.

Tag det med dig

Når vi netop skifter mellem at være på kontoret og hjemmearbejdspladsen, så er det rart med et headset, som vi nemt kan folde sammen og tage med os. 

Det kan på mange måder lyde banalt, men det at headsettet er let at have med og tilslutte på farten, gør i mange tilfælde at vi får brugt det mere.

Mange muligheder

ADAPT 100-serien fås i rigtig mange forskellige udgaver, som kan vælges afhængigt af præferencer ift. tilslutning (USB A, USB C eller jack), om du ønsker mono eller stereo eller om du som førnævnt ønsker en af de Teams-certificerede modeller.

Serien er på den måde nem at udbrede til et helt kontor, hvor der let kan tages hensyn til de personlige præferencer.

Den hybride arbejdsplads - nu og i fremtiden

Begrebet 'hybrid workplace' dækker i al sin enkelhed over kombinationen af at arbejde henholdsvis fra kontoret og fra ens eget hjem. Fra at være en fordelagtig frihed for både arbejdsgiver og ansat, er det på grund af pandemien blevet en nødvendighed, og derfor er den hybride arbejdsplads også på rekordtid blevet en realitet for mange.

Det har mange af den grund derfor også set fordelene af, og anser det som en naturlig del af den fremtidige måde at arbejde på. Til eksempel vil 9 ud af 10 ledere fra IT-branchen gøre hjemmearbejde til en fast mulighed efter krisen. Udover fordele for både arbejdsgiver og ansatte vurderer tænketanken 'Kraka' også at der er tale om en stor samfundsmæssig gevinst.

Perspektiverne for fremtiden er altså en god blanding mellem skrivebordet på kontoret og det derhjemme, så en investering i udstyr der kan understøtte dette, er også en langsigtet investering i en tid efter en pandemi.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat