Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Få god lyd i dine videomøder med Bose VB1

Bose er kendt hos mange for deres gode højttalere og headsets, og nu er de på markedet med en videobar til mødelokalet.

Afsnit i artiklen

Markedet for videobarer øges fortsat. Det er en nem og effektiv måde at blive klar til videokonference på i dit mødelokale. Bose har sluttet sig til gruppen af producenter der er ude med spændende videobar-produkter. Nedenfor kan du læse lidt mere om deres VB1.

Lyden er et fokusområde

Det er ikke unaturligt at lyden for lige netop Bose har været et fokusområde i forbindelse med tilblivelsen af deres videobar VB1. Dette begrænser sig ikke til de højttalere som er monteret i videobaren, men gælder i høj grad også de mikrofoner som skal opfange lyden.

Mikrofonerne er i stand til at fange lyden i lokalet, og forstærke den så alle tydeligt kan høres og talegengivelsen er sikret hos modtageren. Det kommer blandt andet til sin ret, når nogle helt naturligt taler i forskellige lydniveauer, når afstanden til videobaren (og dermed mikrofonerne) er forskellig eller når vi bevæger os rundt i lokalet mens vi taler. De seks mikrofoner sørger for at fokusere lyden på den eller dem der taler, og sørge for at støjen udelades.

Diskret design

Bose er gået efter et diskret design. Videobaren er forholdsvis lav (knap 5 cm) og passer godt over eller under en skærm i et mødelokale. Det enkle design skjuler diskret to knapper i højre side, hvor du kan aktivere/dekativere Bluetooth og mikrofon.

Den kan placeres på en fod eller monteres direkte på væggen.

Øvrige features

Udover højttalerne og mikrofonerne har videobaren et 4K kamera samt mulighed for at afvikle lyd fra en enhed via Bluetooth. På den måde kan du via din smartphone også bruge videobaren til almindelige telefonopkald eller streaming af musik.

Hvor kan VB1 anvendes?

Bose VB1 er oplagt i de små til mellemstore mødelokaler eller i etablerede huddle-områder på gange eller fællesarealer, hvor den øjeblikkeligt er klar til både planlagte og impulsive møder. 

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat