Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

EXPAND Vision-serien fra EPOS

Undersøgelser viser at over 90 % af os, mener det er essentielt med godt udstyr, når vi afholder videomøder. Af samme grund giver det mening at prioritere valget af udstyr, og med EPOS EXPAND Vision-serie får du netop udstyr af høj kvalitet og designmæssig sammenhæng.

Afsnit i artiklen

EPOS har haft stor opmærksomhed på at løfte niveauet for personal devices til videomøder, men deres EXPAND Vision-serie tæller også produkter, der kan løfte opgaven med videomøder i de små til mellemstore mødelokaler. Vi har taget et kig på nogle af produkterne i serien nedenfor.

EXPAND Vision 1 – dit personlige videomøde-kamera 

Det lille og nemt transportable EXPAND Vision 1 er et godt bud på et webcam i høj kvalitet, som både fungerer godt på kontoret, derhjemme og på farten. EXPAND Vision 1 kommer med en lille taske som kan indeholde både selve kameraet og et USB-C-kabel, så du nemt kan have det med dig rundt. 

1 af 6

Kameraet er i allerhøjeste kvalitet med 4K-opløsning (3840x2160), og imponerer i mange tests. Det samme kan siges for opfangning af lyd, som er et område, hvor EPOS er eksperter. Der er indbygget noisecancelling, som bevirker at baggrundsstøj kan udelukkes. 

EXPAND Vision 1M – den fleksible løsning til mødelokalet 

Med EXPAND Vision 1M får du et kamera, som er skabt til videomødelokaler. Det udbygges naturligt med fx en EXPAND 80 Speakerphone som stilles på bordet, og samlet kan løsningen så benyttes både som en Bring-Your-Own-Device-løsning hvor du slutter din computer til udstyret, eller som en del af en Microsoft Teams Rooms eller Zoom Rooms løsning. 

EPOS EXPAND Vision 1M i mødelokalet.
1 af 6

Kameraet er endnu engang af høj kvalitet og har en fysisk indbygget privacy shutter, så privatlivet er sikret. Ligesom Vision 1 er det Microsoft Teams og Zoom certificeret. 

Vision 1M er således et produkt, hvor du har stor fleksibilitet og som kan indgå i rigtig mange forskellige typer løsninger. 

EXPAND Vision 5 – alt-i-et-løsningen til mødelokalet 

Alt-i-et-produktet EXPAND Vision 5 er EPOS’ allerbedste bud på en videobar, som samler kamera, mikrofoner og højttalere i ét produkt. Med andre ord et produkt der stort set er klar til brug direkte ud af boksen. 

Ønsker du den mere komplette møderumsoplevelse, kan du udvide med EPOS’ EXPAND Control bundle. I dette bundle medfølger et touchpanel, hvorfra du uden brug af din computer kan betjene løsningen, der ligesom de to førnævnte produkter er Microsoft Teams-certificeret.

1 af 6

Sammenhængende design 

Et af de områder hvor EXPAND Vision-serien også udmærker sig, er i dets design som fra det lille personlige EXPAND Vision 1-webcam til den større alt i én videobar EXPAND Vision 5 har en sammenhæng, som gør at der i din virksomhed vil være et design der går igen fra kontorpladsen til mødelokalet. 

Samtidig er materialevalget af en høj kvalitet, som gør at produktet også er holdbart og føles gedigent.  

EPOS EXPAND Vision 5, 1M og 1.
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat