Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

BOSE udbygger deres videobar-familie med VB-S

Fra den store AV-messe 'InfoComm' kunne BOSE præsentere deres nye familiemedlem 'VB-S', som er oplagt i de små mødelokaler på 10-15 m2 men også som et rigtig stærkt personal device.

Afsnit i artiklen

Det er blevet mere og mere naturligt at deltagelse i møder i dag kan inkludere mødedeltagere som deltager online, og ofte også gør det. I takt med den udvikling er behovet for teknisk understøttelse af disse hybridmøder også vokset.

Derfor har BOSE tilføjet et produkt til deres videobar-serie, som skal dække de små møder og det vi betegner som huddlerooms, men også kan fungere som personal device.

Se en kort introduktionsvideo af VB-S fra BOSE her. Bemærk at videoen er på engelsk.

Hvorfor skal jeg købe en ”lille” videobar?

Nogle vil måske spørge hvorfor man skulle vælge at købe en ”lille” videobar som netop BOSE VB-S, men det handler i virkeligheden om behov. Det kan sammenlignes med købet af en bil, som typisk også dikteres af behov, hvor man eksempelvis vurderer hvor meget bagagerumsplads man har brug for, og på baggrund af dette træffer sit valg.

Videobaren i sine rette omgivelser i et mindre mødelokale.
1 af 6

På samme måde er der nogle behov i dit mødelokale, hvor vi især vil kigge på størrelsen af lokalet. Og er der nu tale om et mindre lokale, vil det være helt oplagt at købe udstyr, der er skaleret til netop denne størrelse – simpelthen af den årsag du ikke har brug mere under de givne omstændigheder. I det store hele vil det ikke være et problem at købe en større videobar, på samme måde som det ikke vil være et problem at have et større bagagerum i bilen end man har brug for, men det vil være unødigt fordyrende.

Teknikken og tilbehør i BOSE VB-S

Bag det nydelige sorte ydre finder du på BOSE VB-S et 4K kamera og højttaler i vanlig BOSE-kvalitet. For langt de fleste er netop lydkvalitet en af grundende til at kigge i netop BOSEs retning, hvor de med både headsets og højttalere er et højt respekteret mærke.

1 af 6

Når du køber en BOSE VB-S følger der, udover bordstander og vægbeslag, også en fjernbetjening med til styring af videobaren, så du slipper for at skulle håndtere dette via software.

Videobaren understøtter bluetooth og kan således også bruges som fx speakerphone.

Personal device

Udover at kunne fungere i de små mødelokaler, så er BOSE VB-S absolut også en mulighed at bruge som personal device på både arbejdspladsen og ikke mindst hjemmekontoret. Det vil give dine øvrige videomødedeltagere en væsentligt forbedret oplevelse fra computerens indbyggede udstyr, og ikke mindst vil det give dig en meget bedre lyd.

BOSE VB-S er i øvrigt udstyret med en integreret privacy shutter, så der fysisk kan lukkes for kameraet, og privatlivets fred er sikret.

BOSE VB-S vil også være perfekt udstyr på dit eget skrivebord.
1 af 6

Ensartet udstyr på tværs af lokalers størrelse

Vi har benævnt BOSE VB-S som et nyt familiemedlem, og i den forbindelse giver det naturligvis mening også at nævne storebroren VB-1. VB-1 er ligeledes en videobar fra BOSE, men som kan dække de lidt større mødelokaler.

Med udvidelsen giver det også gode muligheder for at man kan udstyre ens mødelokaler ensartet, så de designmæssigt fremstår som ensartet på tværs af virksomheden, selv om den pågældende model kan være forskellig fra lokale til lokale.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat