Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

AV CENTER vinder Video Installation World Cup

Med tre knivskarpe AV-teknikere stillede AV CENTER op i den danske afdeling af Logitech's Video Installation World Cup i København den 4. juni 2024, og de havde fuld fart på.

Afsnit i artiklen

Som en hyldest til faglighed og de mange dygtige AV-teknikere i verden, har Logitech skabt konkurrencen 'Video Installation World Cup'. Her konkurreres der om, hvem der hurtigst muligt kan installere en fungerende videomøde-løsning.

Gense hele Logitech's Video Installation World Cup her

Reglerne og holdet

Et hold består af 2-3 teknikere. For hold med 3 personer må der dog kun være 2 teknikere i gang samtidig - der vil altså således være en mand på "udskiftningsbænken". Teknikerne får udleveret alt det udstyr der skal installeres, men også det værktøj og tilbehør, der skal benyttes. 

Målet er at installere en fuldt fungerende videokonferenceløsning - i år bestående af en Samsung 55" skærm, en Logitech Rally Bar Huddle videobar samt Logitech Tap IP og Tap Scheduler, kørende Microsoft Teams.

Udstyret inspiceres inden konkurrencen går løs.
1 af 6

Løsningen skal installeres på et vægareal på ca. 1,5 x 2 meter, og det forventes at løsningen er pænt og nydeligt opsat, ligesom at gulvet er ryddeligt og værktøjet lagt pænt sammen.

Vinderen er det hold, som først kan ringe op til en supervisor via den netop installerede Microsoft Teams Rooms løsning.

Reglerne gennemgås for de deltagende hold.
1 af 6

Og vinderen er: AV CENTER

Holdet fra AV CENTER bestod af Peter Grome, Nikolaj Basballe Jensen og Morten Preisler, som i konkurrence med ATEA og Dustin hev sejren i land i en god og tæt konkurrence. Dermed skal AV CENTER repræsentere Danmark, når den internationale vinder skal kåres, hvilket forventes at finde sted i Barcelona næste år.

1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat