Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

AV CENTER skal levere kommunikationsudstyr til det offentlige på SKI-aftale 50.07

SKI, Staten og kommunernes Indkøbsservice har netop udvalgt AV CENTER som leverandør på den nye SKI 50.07 Rammeaftale der omhandler leverance af kommunikationsudstyr til det offentlige, herunder 69 kommuner og flere regioner.

Afsnit i artiklen

AV CENTER er repræsenteret på alle SKI-aftaler omhandlende AV-udstyr

Sortimentet på denne aftale er kommunikationsudstyr, hvor AV CENTER leverer AV og videokonferenceløsninger til møderum og konference.

AV CENTER har gennem mange år været godkendt leverandør til de forskellige AV-aftaler, der har omhandlet AV-udstyr. I øjeblikket er der 3 SKI-aftaler, der omhandler AV-udstyr – den nuværende 50.07 aftale, det dynamiske indkøbssystem på SKI-aftale 02.70 og SKI-aftale 50.70, som AV CENTER A/S er eneleverandør på.

Bliv inspireret i vores showrooms

Med 5 afdelinger rundt i landet er AV CENTER din landsdækkende leverandør. Som eneste AV-leverandør har AV CENTER showroms i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg.

1 af 6

Konsortium med Jansson og Globe Systems

For at tilbyde det offentlige de bedste løsninger på en sortimentsbred aftale har AV CENTER indgået et stærkt og løsningsorienteret konsortium med Jansson og Globe Systems som hver især er markedsledende indenfor deres felt.

Om Jansson
Jansson er en leverandør af IT- og kommunikationsløsninger til private virksomheder og offentlige organisationer. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af løsninger, herunder telefoni, videokonferencer, cloud-baserede kommunikationsløsninger, Unified Communications og kontaktcenter. Jannsson er kendt for sin høje kvalitet og sit innovative udvalg af produkter og løsninger.

Om Globe systems
Globe Systems leverer kommunikationsprodukter og -løsninger til både private virksomheder og offentlige organisationer. Virksomheden er grundlagt i 1996 og har hovedsæde i Hinnerup ved Aarhus. Globe Systems er Danmarks største og førende specialist inden for headsets og kommunikationsprodukter.

Om AV CENTER
AV CENTER er markedsledende inden for salg, udlejning, service og udlejning af AV-løsninger til private virksomheder og offentlige institutioner. AV CENTER tilbyder professionel rådgivning, installation udført af egne teknikere og undervisning i brugen af det købte udstyr.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat