Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

AV CENTER A/S skal levere AV-udstyr til det offentlige

Fra nytår skal AV CENTER A/S levere AV-udstyr til stat, kommuner og regioner efter at have vundet AV-rammeaftalen med SKI, Staten og Kommunernes Indkøbsservice. Aftalen er på 375 millioner og kommer til at betyde mere bæredygtige AV-løsninger til det offentlige.

Afsnit i artiklen

AV CENTER A/S bliver eneleverandør på den store SKI-rammeaftale 50.70 med AV-udstyr til staten, der omhandler leverancer til 88 kommuner og tre regioner.

Dermed skal AV CENTER A/S levere udstyr for mange millioner kroner over de kommende år, og derfor vækker aftalen naturligvis glæde hos direktør for AV CENTER A/S, Lars Thorndall. Han vurderer, at aftalen er en klar understregning af den markante markedsposition, AV CENTER A/S igennem de seneste år har udviklet.

”Det er en fantastisk dag for AV CENTER A/S. Vi er enormt begejstrede over, at vi har vundet aftalen med SKI, og vi glæder os meget til at levere bæredygtige AV-løsninger og samtidig bidrage til digitalisering af den offentlige sektor. Denne aftale betyder samtidig, at indkøb forenkles i forhold til den nuværende aftale med procedure omkring beløbsgrænser og miniudbud. Ved brug af den nye aftale køber SKI’s kunder ved direkte tildeling og derigennem overholder deres udbudsforpligtelse,” siger Lars Thorndall.

Bæredygtige AV-løsninger

De bæredygtige AV-løsninger er et centralt element i den nye aftale, hvor AV CENTER blandt andet skal levere:

  • Skærme til mødelokaler
  • Infoskærmsløsninger
  • Interaktive touchskærme
  • Projektorer og lærreder
  • Højttalere, mikrofoner og teleslynger
  • Videokonferenceudstyr og løsninger til online videomøder
  • Trådløst præsentationsudstyr

Løsningerne og produkterne bliver fra vores velkendte og velansete leverandører.

”Grønne og bæredygtige AV-løsninger kommer til at fylde mere og mere – ikke kun i SKI-aftalen, men også til vores erhvervskunder generelt. Det kan handle om udstyr i mødelokaler, der automatisk lukker ned og starter op ved hjælp af sensorer, det er muligheden for at overvåge brugen af ens AV-udstyr, så man får et mere retvisende billede af det reelle forbrug, ligesom der er fokus på, hvordan vi håndterer pap og affald. Endelig vil vi også kigge ind i større genanvendelse af elementer fra det brugte udstyr,” siger Lars Thorndall.

Hos SKI er der også skruet op for de grønne ambitioner, og derfor kan de offentlige organisationer nu i højere grad købe klimavenlige produkter og dermed understøtte den grønne omstilling. Det fortæller udbudsdirektør i SKI, Christian Lunding, der er glad for den nye aftale med AV CENTER A/S.

”På den nye fællesoffentlige aftale på AV-udstyr har vi skruet på de grønne knapper, hvor det er muligt. For eksempel er produkter miljømærkede, der er stillet krav til emballage, og det bliver muligt for de offentlige organisationer at købe brugte produkter. Oveni er det lykkes at hente et yderligere besparelsespotentiale hjem til den offentlige sektor. Det er vi godt tilfredse med,” siger Christian Lunding.

Den nye aftale om levering af AV-udstyr til det offentlige træder i kraft 1. januar 2022. Aftalen er gældende i to år med mulighed for forlængelse i yderligere to år.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat