Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Airtame Hub - Lad Airtame afvikle dit videomøde

Airtame er klar med deres helt nye produkt: 'Airtame Hub'. Airtame Hub gør det nemt at afvikle videomøder i et sikkert og stabilt miljø, uden at din computer skal agere motor.

Du kender garanteret allerede Airtame - en af de førende løsninger til deling og visning af forskelligt indhold på dine skærme i mødelokaler, gangarealer eller hvor du nu måtte have brug for det.

Airtame har nu lanceret Airtame Hub, som kan sikre en helt problemfri og ensartet oplevelse, når du skal afholde videomøder.

Hvordan virker Airtame Hub?

Airtame Hub er i virkeligheden en lille computer, som er skabt til at håndtere langt de fleste af de anvendelsesformål, du måtte have for dine skærme.

Airtame Hub i gang med afvikling af videomøde.
1 af 6

Airtame Hub installeres ved at tilslutte en skærm via HDMI, samt kamera, mikrofon og højttalere. Derudover kan du tilslutte et netværkskabel, hvorfra enheden også kan modtage strøm, så du slipper for at have en strømtilslutning. Tilslutning via kablet netværk skaber også de bedste forudsætninger for en stabil forbindelse, som netop er vigtigt ifm. videomøder, hvor forsinkelser og udfald hurtigt virker meget forstyrrende.

Produktbilleder af den diskrete Airtame Hub.
1 af 6

Når enheden er opsat korrekt kan du derefter igangsætte dit videomøde (Teams understøttes og senere også Zoom), og lade det køre via den valgte Airtame Hub og det udstyr den er tilsluttet. Herfra er det Airtame Hub-enheden der driver videomødet.

Vælg selv videomødeplatform

Med Airtame Hub følger også softwaren Airtame Rooms, der er designet til at håndtere dine videomøder.

Airtame Rooms er udviklet med tanke på at muliggøre forskellige videomødeplatforme, og Microsoft Teams er klar ved lanceringen og Zoom kort tid efter. Derudover forventer Airtame løbende at kunne tilføje flere videomødeplatforme, og på den måde kunne sørge for, at platformen er underordnet. 

En anden interessant feature ved Airtame Rooms er, at du ikke behøver at bruge tid på at invitere mødelokalet - du kan blot via Airtame app'en med adgang til din Outlook kalender, flytte mødet til mødelokalets udstyr eller for den sags skyld fra ét mødelokale til et andet.

Hvorfor skal jeg købe Airtame Hub?

Airtame Hub er interessant fordi du får det velkendte miljø du (måske) kender fra Airtame i forvejen, og som sikrer at udstyret altid fungerer. Har du opbygget en række forskellige bring-your-own-device-løsninger i din virksomhed, er det også en nem måde at ensarte brugeroplevelsen på tværs af disse løsninger på.

Præsentation og afvikling af videomøde.
1 af 6

Afhængigt af dine præferencer så er Airtame Hub også en mulighed for at have en løsning, hvor der ikke er behov for en betjeningstouchskærm, som vi typisk kender det fra Microsoft Teams Rooms-løsningerne, ligesom at der heller ikke vil være behov for brug af dongles. Så ønsker du i højere grad at benytte din computer som lokalets "fjernbetjening", er Airtame Hub måske netop et interessant produkt for dig og din virksomhed.

Airtame Hub forventes klar til levering i løbet af juni, men du kan allerede nu forudbestille den hos dit lokale AV CENTER.

Kontakt os

Hvis du kunne tænke dig en demo af Airtame Hub eller blot ønsker at høre mere, så tøv ikke med at kontakte os.

Ring eller skriv via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat