Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Deltag i webinaret 'Det trådløse mødelokale'

Den 7/10 afholder vi webinar om 'Det trådløse mødelokale', hvor du kan blive klogere på en række løsninger, der giver dig mulighed for trådløst at benytte dit AV-udstyr.

Tilmeld dig webinaret her
Mødelokale med fire mødedeltagere med videokonference på skærm

Videokonference

I dag er tid en knap faktor, og hvis du skal til et møde i en anden del af landet, er du som oftest nødt til at afsætte en hel dag. Hvis virksomheden i stedet benytter sig af videokonference, skal du blot gå ind i mødelokalet med videokonferenceudstyr og ringe op. Udover den tidsmæssige fordel vil du også opleve en økonomisk fordel ved at benytte videokonference, da omkostningen til flybilletter, hotelovernatninger og taxi vil blive reduceret.

Hvorfor videokonference?

Videokonferencer/online videomøder bliver mere og mere udbredte og accepterede som den foretrukne mødeform i mange virksomheder. Fordelene er mange, og flere af vore kunder investerer i videokonferenceudstyr på grund af:

  • Reduktion i rejseomkostninger
  • Reduktion af ineffektiv rejsetid
  • Hurtigere beslutningsprocesser
  • Højere grad af personlig tilstedeværelse

En yderligere gevinst ved videokonferencer er glade medarbejdere, der ikke kommer sent hjem fra forretningsrejsen, men i stedet kan klare mange møder fra kontoret.

Løsninger efter dine behov

Vi tilbyder videokonferenceudstyr fra nogle af markedets bedste leverandører og kan derfor altid sammensætte en løsning helt efter dine behov og ønsker, hvad enten det er til mødelokalet, kontoret eller mobilt til når du er på farten. Vi kan også tilbyde, at du får dit eget cloudbaserede virtuelle mødelokale. Her kan du og dine mødedeltagere ringe ind til, og holde videokonferencemøder når det passer dig – det virtuelle mødelokale står altid klar.

Løsninger fra StarLeaf

Du har mulighed for at afholde videomøder med op til 50 forskellige lokationer, som nemt bookes med StarLeaf Add-In til Microsoft Outlook. Når mødet skal afholdes foretages det nemt med et enkelt tryk på touch betjeningspanelet eller i StarLeaf App softwareklienten. Ligeledes er der mulighed for at optage videomødet, hvis der er behov for det.

StarLeaf App softwareklient medfølger gratis og kan installeres hos alle virksomhedens ansatte uanset hvilken platform, der benyttes.

Med StarLeaf er det muligt at afholde videomøder med virksomheder eller personer, der ikke har en videokonferenceløsning i forvejen. Du skal blot invitere dem fra din StarLeaf løsning, det er nemt og helt uden omkostninger, hverken for virksomheden eller for de inviterede personer.

Løsninger fra Logitech

AV CENTER er Logitech Pro Partner og vi tilbyder derfor hele Logitechs produktsortiment indenfor videosamarbejde. Er du Skype for Business eller Microsoft Teams bruger kan vi tilbyde dig Logitech komplette løsninger til mødelokalet, så du nemt kan starte og afholde en videokonference.

Med Logitechs SmartDock som er designet til Skype for Business kan du med et enkelt tryk på SmartDock’en komme i gang med dit videomøder. Skal du præsentere indhold fra din PC på videomødet, skal du blot tilslutte din PC til SmartDock’en via HDMI og så kan indholdet deles. Med Logitech Conference Cams kan videosamarbejdet både foretages i de mindste mødelokaler og i store konferenceauditorier.

Lej videokonferencelokale

AV CENTER tilbyder leje af komplet videokonferencelokale i København, Odense, Kolding, Århus og Aalborg, så nu er der under en times transporttid til næste møde med New York, Barcelona eller Shanghai. Videokonference er perfekt til møder med op til 6-8 deltagere, men kan også anvendes til for eksempel foredrag eller lignende for større forsamlinger.

Vi står for teknikken - I skal bare møde op Billede og lydkvalitet er i top og der er fra vore lokationer mulighed for, at koble op til 4 destinationer på samme tid. Systemet er kompatibelt med alle systemer på markedet og er meget brugervenligt at anvende. Det betyder, at I kan koncentrerer jer om indholdet og ikke spekulere på teknikken.

Hvad koster det?
Du kan på hverdage leje vores videokonferencelokale enten på time eller dagsbasis til følgende priser:
- Pr. påbegyndt time kr. 1.000,-
- For dags- og aftenmøder kontakt da dit lokale AV CENTER

I forbindelse med leje er der et opstartsgebyr på kr. 500,- som dækker opsætning og test af forbindelse inden mødestart. Vi kan også forestå forplejningen under mødet, ring for pris. Alle priser er eksklusiv moms.

Tryghedsgaranti

Har du eller din ledelse brug for ro i maven i forbindelse med indkøbet af videokonferenceudstyret, så kan vi tilbyde en tryghedsgaranti, som giver dig mulighed for at få ombyttet dit udstyr til noget andet, hvis det mod forventning ikke indfrier jeres ønsker. Læs mere om tryghedsgarantien her.

Få mere information

Ønsker du mere information om de videokonferenceløsninger vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at besøge et af vores 5 showrooms. I vores showrooms kan du blandt andet se og prøve de forskellige videokonferenceløsninger vi tilbyder. Ring i forvejen, så har vi kaffen klar.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat