Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Barco ClickShare Conference - Deltag trådløst i videomøder

Du kender måske allerede Barco ClickShare som en af de førende løsninger indenfor trådløs præsentation, men med ClickShare Conference kan du nu også deltage i videomøder.

Nu er Barco klar med deres nye ClickShare Conference-serie. Conference fås i tre udgaver og har gode funktionelle esser i ærmet. Læs meget mere nedenfor.

Videomøde-udstyr via ClickShare

Som den helt store nyhed, så er det nu muligt at tilslutte mødelokalets skærm, højttalere og mikrofon til din Barco ClickShare-base. Via knap-donglen har du øjeblikkeligt adgang til udstyret. Det betyder at de videomøde-løsninger du har installeret på din computer, om det er Teams, Webex, Zoom eller noget fjerde, alle vil være tilgængelige og kan bruges som du kender det, men nu også via udstyret i mødelokalet.

Få en ide om hvordan det virker i videoen her:

Barco kalder det "Bring Your Own Meeting", og nogle af fordelene ved det er, at du dels slipper for situationer, hvor I ender med at stimle sammen om en computers webcam og mikrofon, og dels at du typisk vil have en fortrolighed og et øget kendskab, da det er din egen computer du anvender.

En lille ny knap

På den nye dongle er der dukket en ekstra knap op i hjørnet.

Clickshare Buttons Top View Web

Den har flere funktionelle muligheder. Blandt andet giver den mulighed for at tage snapshots eller styring af AV udstyret.

Derudover kan den også benyttes som 'pause'-knap - en feature vi kender fra app'en, og som kan være ganske nyttig. Når du pauser præsentationen så fryses billedet på præsentationsskærmen, mens du kan arbejde videre lokalt på din computer. Når du er klar til at fortsætte, kan du trykke igen, og præsentationsskærmen opdateres nu med billedet fra din computer.

Tre nye modeller

De tre nye modeller i Conference-serien hedder henholdvis CX-20, CX-30 og CX-50. Modellerne dækker forskellige behov fra det lille mødelokale/huddle space og op til bestyrelseslokalet.

Clickshare Conference Family Right View Web

Tag fat I os så hjælper vi med at rådgive dig til den model der passer bedst til jeres behov.

Et sikkert valg

Barco har gennem en årrække leveret løsninger til trådløs deling, og er således en efterprøvet teknologi som løbende er blevet justeret og forfinet. Vores erfaring er at sikkerheden og administrationen af systemet sædvanligvis begejstrer de fleste IT-ansvarlige.

Kontakt os

Hvis du er blevet nysgerrig efter at høre mere om ClickShare Conference, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller via nedenstående formular:

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat