Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Universal Robots virtuelt medarbejderarrangement

Når man er en stor virksomhed med ansatte placeret rundt omkring på hele kloden, kan et virtuelt medarbejderarrangement være den helt rigtige løsning. Det var det for Universal Robots, og vi var rigtig glade for at kunne hjælpe dem i mål med opgaven.

Afsnit i artiklen

Den internationale robotvirksomhed Universal Robots, med hovedkvarter i Odense, er repræsenteret i mere end 50 lande og for at fejre julen 2020, havde man indbudt de ansatte til et virtuelt julearrangement.

Se video om hvordan vi hjalp Universal Robots med deres virtuelle medarbejderarrangement

Livestreamet fra AV CENTERs streamingstudie

Under normale omstændigheder skulle julearrangementet have været afholdt og livestreamet ud fra Universal Robots hovedkvarter. Men grundet situationen i december måned, valgte man at flytte hele arrangementet til AV CENTERs streamingstudie i Odense.

1 af 6

9 timers liveshow

Hele julearrangementet blev streamet ud via AV CENTERs egen streamingplatform AV CENTER Live. I løbet af arrangementet blev der lavet konkurrencer via Zoom og indgående livekald via Microsoft Teams. Vores hold af 6 erfarne afviklingsteknikere sikrede en smidig og professionel afvikling af alle elementer.

1 af 6

I samarbejde med Nlpro Events var streamingstudiet julepyntet og julestemningen spredte sig fra Odense og ud til de mere end 40 lande, julearrangementet blev streamet til. Universal Robots havde sat ambitionen højt med et 9-timers livestreamet arrangement. De to værter styrede hele dagen med sikker hånd og sørgede for, seerne kom med rundt i hele verden via interviews med kollegaer fra Universal Robots forskellige repræsentationer. Tillige blev seerne forkælet med DJ, livekonkurrencer og bingo, hvor en robotarm fra Universal Robots sørgede for at udtrække numrene.

1 af 6
Vi havde selv sat barren højt og AV CENTER hjalp os med at nå målet.
Christian Bo Nissen Event Manager, Universal Robots

Om samarbejdet og den leverede løsning siger Event Manager fra Universal Robots Christian Bo Nissen:

”Hos os går tingene stærkt og planlagte ting kan ændres med kort varsel. Hos AV CENTER blev vi mødt med stor fleksibilitet, omstillingsparathed og professionalisme. Vi endte ud med et show, der skabte genlyd og respekt i hele vores internationale organisation. Vi havde selv sat barren højt og AV CENTER hjalp os med at nå målet.”

1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat