Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Universal Robots

Foruden udstyr til at håndtere videomøder var Universal Robots også på jagt efter en anderledes løsning til deres kantine. Læs mere om hvordan vi løste opgaven nedenfor.

Afsnit i artiklen
Vi har et rigtigt godt samarbejde med AV CENTER. De er gode til at rådgive os omkring de løsninger som vi køber hos dem, leverer løsningerne til tiden, og altid med en rigtig flot finish.
Lars Filstrup Group IT Manager, Universal Robots

Universal Robots, der er én af verdens førende producenter af robotarme har siden 2005 haft målet om at gøre robotteknologi tilgængeligt for små og mellemstore virksomheder. Sidenhen er Universal Robots blevet en global spiller med kontorer rundt i verden. Hovedkvarteret, udvikling og produktion er stadig placeret i Odense.

Vi har gennem flere år leveret professionelt AV udstyr til Universal Robots. Senest har vi leveret udstyr til afholdelse af Skype for Business videomøder i mødelokaler. En spændende og nytænkende skærmvægsløsning samt 10.000 Ansilumens laserprojekter til kantinen.

Crestron Mercury til videomøder

Da Universal Robots er globalt forankret med mange forskellige repræsentationer, har man valgt at bruge Skype for Business som platform for blandt andet videomøder. For at få det bedste ud af Skype for Business videomøderne er der i udvalgte mødelokaler installeret 84” og 55” Philips skærme i 4k opløsning og Crestron Mercury. Med Crestron Mercury kan du ringe op, afholde Skype for Business videomøder i højeste kvalitet og dele dokumenter mødedeltagerne imellem.

Crestron-udstyr til afholdelse videomøder på bordet i mødelokalet
1 af 6

Skærmvæg og lysstærk Panasonic laserprojektor til kantinen

Til kantinen i hovedkvarteret i Odense er der installeret en skærmvæg med 8 stk. 65” Philips skærme. Skærmene er placeret både lodret og vandret i en specialbygget kassette med Universal Robots logo. Skærmvæggen bruges til intern formidling og branding af virksomheden. Universal Robots har selv været ansvarlige for indhold til skærmene.

1 af 6

Da kantinen også bruges til stormøder, var der behov for en kraftig og lysstærk projektor. Valget faldt på en lysstærk Panasonic laserprojektor på 10.000 Ansilumen. Panasonic laserprojektoren udmærker sig ved at have konstant høj lysstyrke i hele 20.000 brugstimer uden man behøver skifte projektorens lyskilde.

Trådløs overførsel med Barco Clickshare

I mødelokalerne med Crestron Mercury og i kantinen er der installeret Barco Clickshare for nem og trådløs overførsel mellem mødedeltagernes PC’er og lokalernes skærme.

Barco ClickShare klar på mødebordet
1 af 6

Om de leverede løsninger og samarbejdet med AV CENTER siger Group IT Manager Lars Filstrup:

"Vi har et rigtigt godt samarbejde med AV CENTER. De er gode til at rådgive os omkring de løsninger som vi køber hos dem, leverer løsningerne til tiden, og altid med en rigtig flot finish."

Vi siger tak til Universal Robots for et godt og spændende samarbejde, som vi håber på fortsætter mange år frem.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat