Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Umbraco Codegarden

Efter 2 virtuelle udgaver var Codegarden tilbage i vante rammer i de rustikke lokaler på havnen i Odense. Codegarden er Umbracos årlige 3-dags konference, hvor udviklere fra hele verdenen mødes for at dele viden og udvikle Umbracos CMS-løsninger.

Afsnit i artiklen

Største Codegarden til dato

Årets Codegarden bredte sig over 3 haller på havnen i Odense og var den hidtil største af sin art. Deltagerne kunne deltage fysisk og virtuelt og alle indlæg blev streamet til dem, som ikke var med fysisk.

Umbraco Codegarden 2022 i fuld gang
1 af 6

En stor del af Codegarden handler om vidensdeling og udvikling af Umbracos løsninger. En anden meget stor del handler om at deltagerne har det godt – og at de bliver overrasket og forkælet med uforudsete indslag og aktiviteter.

1 af 6

Skabt i godt og tæt samarbejde

Vores udlejningsafdeling har gennem mange år været samarbejdspartner og leverandør af den tekniske løsning. I samarbejde med Umbraco lavede vores kreative afdeling scenografi og indretning af de 3 haller konferencen.

Kreativt oplæg med visualisering af dele af løsningen, som giver mulighed for at "se" løsningen inden den endelige beslutning skal tages.
1 af 6

De rå haller blev inddækket med sort molton stof og OSB-plader. For at skabe stemning blev der indbygget lys i OSB-pladerne, så de kunne skifte farve, andre steder blev der indbygget LED-skærme som viste praktisk information mv. I den store sal, hvor blandet det traditionsrige ”Umbraco Awards” og ”Package Awards” blev afholdt, havde vi lavet en bagprojektionsløsning, hvor lærredet var bygget ind i OSB-plader.

1 af 6

Tak til Umbraco for en spændende opgave, hvor vi fik lov til at komme med helt fra start, så vores kreative afdeling kunne sætte sit præg på indretningen og udformningen af årets Codegarden.

Teknikere i gang med afviklingen af Codegarden.
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat