Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Trioworld Nyborg

Trioworld havde brug for en løsning, hvor man, mens maskinerne var i fuld gang, fortsat kunne sørge for at alle kunne høre hvad der blev sagt. Et tourguide-system var derfor en oplagt mulighed. Læs mere om både det og Trioworld nedenfor.

Afsnit i artiklen

Siden midten af 1960'erne er der blevet produceret plastprodukter i Nyborg. Først som Nyborg Plast, dernæst som Trioplast og senest som Trioworld. Men i folkemunde har den store plastvirksomhed på Tåsingevej altid bare heddet ”Plasten”.

Vi er rigtig glade for løsningen og de muligheder systemet giver os.
Finn Valther Rasmussen IT-chef, Trioworld Nyborg

I dag fokuserer virksomheden på kvalitet, innovation og bæredygtighed i deres produkter og produktionsprocesser. Med en strategi om at mest muligt ny-produceret plast skal komme fra genbrugt gammelt plast er virksomheden godt i gang med den grønne omstilling. Virksomheden har sit eget produktionsanlæg, hvor gammelt plastik forarbejdes, så det bliver til nyt plastgranulat, der genanvendes i produktionen af ny plast.

1 af 6

Da man hos Trioworld Nyborg gerne vil vise folk, hvordan man producerer ny plast af genanvendt plast, fik man en udfordring. Produktionsområderne er nemlig meget støjende, og det var svært for deltagerne at høre, hvad der blev sagt. Derfor kontaktede IT-chef Finn Valther Rasmussen AV CENTER for at høre om mulighederne. Løsningen var et tourguide-system. Tourguide-systemet fungerer ved, at tourguiden taler i et headset med mikrofon. Deltagerne har så modtagende høretelefoner på, som tydeligt gengiver lyden fra tourguiden.

Med tourguide-systemet er det nemt for deltagerne, at høre hvad der bliver sagt.
1 af 6

Da Trioworld Nyborg producerer plast til fødevareindustrien, er virksomheden inddelt i hygiejnezoner og ved indgangen til zonen, hvor man skal skifte til sikkerhedssko, kittel og hårnet, er basen til tourguide-systemet sat op. Enhederne står i en lade-kuffert, så de altid er klar til brug, og skulle man få behov for at bruge systemet i en anden del af virksomheden, kan kufferten nemt flyttes.

1 af 6

Om samarbejdet og den leverede løsning siger Finn Valther Rasmussen ”vi havde et behov og ønske om en nem og tilgængelig løsning, så alle kan høre, hvad der bliver sagt, når vi har rundvisninger. Efter rådgivning fra AV CENTER, har vi valgt en løsning, som dækker vores behov. Vi er rigtig glade for løsningen og de muligheder systemet giver os.”

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat