Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Syddjurs Kommune

Syddjurs Kommune på sydspidsen af Djursland er resultatet af kommunesammenlægningen i 2007, hvor Ebeltoft, Midtdjurs, Rosenholm og Rønde Kommuner blev lagt sammen. Kommunen har i dag administrationsbygninger i Ebeltoft og Hornslet.

Afsnit i artiklen

Vi har gennem flere år været leverandør og samarbejdspartner, når man har skullet opgradere og udskifte AV-løsninger i møde- og konferencelokaler samt byrådssalen i Ebeltoft. Senest har vi vundet et udbud om levering af løsninger, så kommunens ansatte nu har bedre mulighed for at afholde online Teams-videomøder i administrationsbygningernes møde- og konferencelokaler.

Løsninger til Ebeltoft

I Ebeltoft er administrationsbygningen placeret i det, der tidligere var Danmarks første kommercielle privathospital. De flotte bygninger indeholder, foruden kontorer og mødelokaler for kommunens administrative personale, også et større konferencelokale og naturligvis også en byrådssal.

Vi har til konferencelokalet leveret en løsning, der tager højde for medarbejdernes stadig større brug af online Teams-videomøder. Indbygget i lokalets endevæg er der en Full HD LED storskærmsløsning, der måler 3,6 m i bredden og 2 m i højden og har et pixelpitch på 1,8 mm, Yamaha søjlehøjttalere og PTZ-kamera. I loftet er der placeret 2 stk. Shure loftsmikrofoner og på den ene væg endnu Sony PTZ-kamera. Alt AV-udstyret betjenes via et Crestron betjeningspanel og Teams-videomøderne styres Poly betjeningspanel.

LED-storskærm, Yamaha søjlehøjttalere og PTZ-kamera indbygget i væggen, samt loftsmikrofon.
1 af 6

Byrådssalen i Ebeltoft benyttes naturligvis til byrådsmøder, men for at optimere brugen af lokalet, har vi leveret en løsning, der giver mulighed for at afholde online Teams-videomøder. I byrådssalens imponerende lys-halo installation har vi monteret 6 aflange Shure loftsmikrofoner. Som i konferencelokalet, har vi installeret Yamaha søjlehøjttalere og betjening fra Crestron. Teams-videomøderne styres ligeledes fra et Poly betjeningspanel

1 af 6

Ydermere har vi i bygningens andre mødelokaler også installeret udstyr, så de er klar til afholdelse af online Teams-videomøder. Et af de mindre mødelokaler er ligeledes indrettet som et lille studie, hvorfra der kan sendes live eller optages videoer.

Kombineret mødelokale og streamingstudie
1 af 6

Løsninger til Hornslet

Til administrationsbygningen i Hornslet har vi ligeledes hjulpet med løsninger, så kommunens ansatte kan afholde online Teams-videomøder. I konferencelokalet ”Firkløveren” er der blandt andet installeret 4-skærms videovæg, Yamaha søjlehøjttalere og et Poly Teams Room system med Polys mest avancerede trackingkamera med 2 PTZ-kameraer. Også her styres alt AV-udstyret fra et Crestron betjeningspanel og Teams-videomøderne styres fra et Poly betjeningspanel.

Fælles for alle løsningerne er, at de skal være ensartede og nemme at betjene for brugerne. Der har også været et ønske om, at man kom væk fra løse kabler, der lå hen over gulvet. For at imødekomme dette, er det i alle større møde- og konferencelokaler muligt at lave trådløs deling fra ens egen enhed til lokalets/skærm/lærred.

Touchbetjening af AV-løsningen
1 af 6

Fælles for alle løsningerne til Teams-videomøder er, at det er Poly Teams Rooms systemer. Det betyder, at man bruger lokalets udstyr til at afvikle møderne. Mødearrangøren booker lokalet via Outlook, og når mødet skal starte, skal man blot via Poly betjeningspanelet trykke på én knap for at deltage.

AV CENTER har gennem flere år været en god og troværdig samarbejdspartner
Jon Badstue Pedersen Afdelingsleder for IT og Digitalisering, Syddjurs Kommune

Om samarbejdet med AV CENTER og den leverede løsning siger Afdelingsleder for IT og Digitalisering Jon Badstue Pedersen "AV CENTER har gennem flere år været en god og troværdig samarbejdspartner i forbindelse med udskiftning af vores AV-løsninger. Senest vandt AV CENTER udbuddet om online videomødeløsninger. De leverede løsninger gør, at vores mødelokaler er bedre gearet til at håndtere videomøder."

Mødelokale med skærmvæg og videokonference-løsning
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat