Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Teams-løsninger med mulighed for touch til STOK Emballage

I en foranderlig hverdag, hvor store dele af medarbejderne arbejder ud fra hjemmekontoret ønskede STOK Emballage en nem, intuitiv og brugervenlig videomøde-løsning til afholdelse af Teams-videomøder.

Afsnit i artiklen

Hos STOK Emballage er man specialister i udvikling af nye emballagetyper og innovative emballageløsninger til kunder i ind og udland. Den familieejede virksomhed har over 40 års erfaring og i dag centralt placeret ud til den fynske motorvej i Langeskov. Ud over hovedkontoret i Langeskov råder man over kontor, lager og produktion i Sorø og Middelfart.

Vi har til STOK Emballage leveret professionelle AV-løsninger til mødelokalerne i hovedkvarteret og afdelingen i Middelfart.

Teams-løsninger på interaktiv touchskærm

Den leverede løsning er centreret omkring Poly Studio USB, 65” Clevertouch touchskærme og Barco Clickshare Conferenece. Med videobaren Poly Studio USB installeret i mødelokalerne, har de ansatte mulighed for at holde videomøder fra deres egne PC’er.

Clevertouch touchskærm, Poly videobar og Barco ClickShare i mødelokae
1 af 6
Vi har fået en brugervenlig, funktionel og fremtidssikret AV-løsning i vores mødelokaler.
Simon West Bonnén Category Manager og AV-ansvarlig, STOK Emballage

STOK Emballage har valgt Clevertouch touchskærme til mødelokalerne, så mødelokalerne er klar til kreative og inspirerende projektmøder, når medarbejderstaben igen er tilbage på kontoret.

Om valget af Clevertouch touchskærme siger Category Manager og AV-ansvarlig Simon West Bonnén ”Vi havde i første omgang tænkt, at vi skulle have traditionelle skærme til vores videomøde set-up. Men efter at have set og afprøvet touchskærmene i AV CENTERs showroom, oplevede vi, at vi på sigt ville få mere ud af et setup med touchskærme i vores mødelokaler”.

Ved at tilføje Barco Clickshare Conference til løsningen har mødedeltagerne mulighed for at dele indhold trådløst med lokalets skærm. STOK Emballage har valgt nyeste CX-serie der i forhold til tidligere versioner har fået en ekstra knap. Når man trykker på den lille knap på donglen, får man mulighed for at styre lokalets AV-udstyr.

Bærbar computer med tilsluttet Barco ClickShare hos STOK Emballage
1 af 6

Om den leverede løsning og samarbejdet med AV CENTER siger Simon West Bonnén ”Vi har fået en brugervenlig, funktionel og fremtidssikret AV-løsning i vores mødelokaler – lige nu bruges mødelokalerne til Teams-møder men vi ser frem til, at de også bruges og udnyttes til fysiske møder. Tak til AV CENTER for god rådgivning og godt samarbejde gennem hele processen”.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat