Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Sparekassen Danmark Arena – Is-arenaen ved Gigantium i Aalborg

Intet mindre end 198 meters LED-bander er blevet installeret i is-areanen i Aalborg, som har til formål at give såvel tilskuere som sponsorer en forbedret oplevelse.

Afsnit i artiklen

Isarenaen ved Gigantium er en moderne isarena med plads til 5.000 tilskuere fordelt på 1.800 stående og 3.200 siddende, heraf 1.600 på balkonen. Isarenaen er under navnet 'Sparekassen Danmark Arena' hjemmebane for ishockeyholdet Aalborg Pirates, der er et af landets bedste ishockeyhold.

1 af 6

Aalborg Pirates vil forbedre oplevelsen ved at gå til ishockey

Aalborg Pirates har et erklæret mål om på alle måder at være en magtfaktor i dansk ishockey – man vil have flere folk i hallen, skabe flere talenter og sidst men ikke mindst vil man nytænke og forbedre oplevelsen ved at gå til ishockey.

Et element i nytænkningen og forbedringen af oplevelsen er en opgradering af den visuelle eksponering af sponsorer samt annoncering af mål og målscorer. Dette er skabt gennem etablering af LED-bander rundt om banen i balkonhøjde.

Se en kort video af LED-banderne i aktion.

Vi har leveret en løsning med 198 meter LED-bander. LED-banderne giver Aalborg Pirates helt nye muligheder for eksponering af sponsorer. Denne bedre og mere levende form for eksponering giver også Aalborg Pirates bedre mulighed for at øge klubbens indtjening ved salg af reklameplads på LED-banderne.

AV CENTER er også fast og stolt sponsor af Aalborg Pirates.
1 af 6
Ønsket har været at løfte Sparekassen Danmark Isarena til et internationalt niveau. Det hele er lykkedes. Vi er meget tilfredse.
Lars Laursen Direktør, Aalborg Pirates

Om indkøbet af LED til hele isarenaen siger direktør for Aalborg Pirates Lars Laursen:

Investeringen i LED-bander er den største enkeltinvestering, som er foretaget i Aalborg Pirates nogensinde. Ønsket har været at løfte vores hjemmebane Sparekassen Danmark Isarena til et internationalt niveau og at bruge LED-banderne til både stemningsskabende aktiviteter og til at tilføre yderligere eksponeringsmuligheder for vores samarbejdspartnere. Det hele er lykkedes. Vi er meget tilfredse.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat