Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Sønderborg Multikulturhus

På industrihavnen i Sønderborg er projektet Byens Havn i fuld gang. Et af byggerierne der er skudt op, er Sønderborg Multikulturhus.

Afsnit i artiklen
"I forbindelse med opførelsen af Sønderborg Multikulturhus har vi haft et godt og udbytterigt samarbejde med AV CENTER. Vi har fået den fornødne rådgivning og de leverede løsninger lever op til vores ønsker og forventninger."
Carsten Nicolaisen Stadsbibliotekar, Sønderborg Kommune

Sønderborg Multikulturhus har givet byens borgere et nyt møde- og aktivitetssted, der blandt andet rummer Biblioteket Sønderborg - byens nye hovedbibliotek, Det Tyske Bibliotek og Sønderjyllands Kunstskole. Multikulturhuset er dels et nybyggeri og en renovering af det over 100 år gamle Pakhus

AV CENTER har til det nye Multikulturhus været rådgiver samt ansvarlige for levering og installation af professionelt AV udstyr til hele huset.

Alssundvæggen

I hovedbiblioteket kan man finde den imponerende Alssundvæg. Alssundvæggen består af 20 Philips skærme i størrelserne 42”, 49” og 55”. Skærmene er monteret både vandret og lodret og viser ét stort samlet billede.

De 20 skærme i forskellige størrelser monteret i en mosaik.
1 af 6

Skærmene er monteret på et specialfremstillet beslag, hvor den øverste halvdel af skærmen hælder 20 grader ud fra væggen for at give en bedre betragtningsvinkel. Al indholdet på Alssundvæggen er lavet af Obscura og Alexandra Instituttet. Via en betjeningspult kan brugerne navigere rundt på et kort over Alssund og læse historiske fakta om området. Her gives der også adgang til Sønderborgs Kommuneplan via kort og punktnedslag med informationer.

Salen

I Multikulturhusets fælles indgangsniveau finder man den store samlingssal. Salen er meget fleksibel og kan indrettes efter arrangementernes behov. Salens faste installationer er en Full HD Optoma projektor og et 5 meter bredt Stumpfl motorlærred samt en fuldt udstyret lysbom med LED lamper. Hvis der til et arrangement er behov for højttalere, er der til salen tilknyttet et mobilt JBL højttalersystem, der nemt og hurtigt kan tilsluttes.

Samlingssalen i Sønderborg Multikulturhus
1 af 6

Børnebibliotek og Det Tyske Bibliotek i historiske rammer

I det renoverede Pakhus finder man børnebiblioteket og Det Tyske Bibliotek. I børnebiblioteket kan man få sig en quattrofonisk lytteoplevelse ved at placere sig på trinnene i tragten. Lytteoplevelsen leveres af 4 Genelec højttalere og musikken styres dynamisk via en iPad.

1 af 6

I både børnebiblioteket og Det Tyske Bibliotek projiceres der tegnede figurer på væggene. Ligeledes er der begge steder indrettet mødelokaler med skærme.

Digitalt ovenlysvindue i kunstskolen

Øverst oppe i Multikulturhuset finder man Sønderjyllands Kunstskole. Noget af det første man møder, når man kommer op ad trappen er et digitalt ovenlysvindue, der består af 3 stk. 42” NEC skærme, der er monteret ”facedown” på et specialbeslag.

Digitalt ovenlysvindue
1 af 6

Infoskærme

Overalt i Multikulturhuset er der installeret Phillips infoskærme. Infoskærmene er placeret på væggene og indbygget i gavlene på nogle af bibliotekets bogreoler. Infoskærmene giver husets brugere information om aktiviteter i huset.

1 af 6

Om den leverede løsning og samarbejdet med AV CENTER siger Carsten Nicolaisen, Stadsbibliotekar, Sønderborg Kommune:

"I forbindelse med opførelsen af Sønderborg Multikulturhus har vi haft et godt og udbytterigt samarbejde med AV CENTER. Vi har fået den fornødne rådgivning og de leverede løsninger lever op til vores ønsker og forventninger."

Vi vil gerne ønske Sønderborg kommune og borgere tillykke med det nye Multikulturhus og tak for en spændende og udfordrende opgave.

Nedenfor kan du se video om vores leverance til Sønderborg Multikulturhus

Se video om leverancen til Sønderborg Multikulturhus.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat