Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Society of Lifestyle

AV-løsningen hos Society of Lifestyle er skabt med fokus på æstetik og brugervenlighed. Læs mere om løsningen og Society of Lifestyle nedenfor.

Afsnit i artiklen

Med en stor passion for kreativitet, innovativt design og produktudvikling baseret på moderne æstetik har Society of Lifestyle skabt en international succes med showrooms i Ikast, Hamburg, Stockholm og New York.

Society of Lifestyle i Ikast er en familiejet virksomhed, der driver og markedsfører livsstilsmærkerne House Doctor, Nicolas Vahé, byNORD og Meraki.

Vi har fået kompetent vejledning og er tilfredse med løsningen, der lever op til vores ønsker og krav.
Ole Aggerholm IT Direktør, Society of Lifestyle

Virksomheden er grundlagt i Ikast i 2002 og er netop flyttet ind i et nyt hovedkontor, der samler alle virksomhedens medarbejdere under et tag. Ligeledes rummer hovedkontoret et stort showroom, hvor kunder og samarbejdspartnere kan komme på inspirationsbesøg og gå på opdagelse i virksomhedens 4 brands.

I forbindelse med opførelsen af det nye hovedkontor blev AV CENTER inddraget som rådgiver og senere som leverandør af AV-løsningerne i showroom samt personale- og gæstekantine.

Lærred og projektor skjules i loftet, når løsningen ikke benyttes.
1 af 6

Alle installationer er udført, så både projektor og motorlærredet er integreret og skjult i loftet, når det ikke er i brug. De kraftige laserprojektorer er monteret i lifte, der kører ned sammen med motorlærredet, når der trykkes på betjeningspanelet. I kantinen betjenes udstyret via et Crestron betjeningspanel og i showroomet styres det via et 8-knapsbetjeningspanel fra Biamp (tidl. Neets). 

Ved hjælp af touch betjeningspanelet styres løsningen nemt.
1 af 6

I de to kantiner, der ligger ved siden af hinanden kan billedet fra det ene lokale deles, så man i begge lokaler kan se samme billede.

Ydermere er der også leveret en mobil streamingløsning, som kan tages frem og flyttes rundt i huset efter behov. Løsningen gør det muligt at broadcaste møder fra hovedkontoret ud til hele verden – enten live eller tilgås senere "on demand".

Begge lokaler kan nemt have delt samme billede.
1 af 6

Om samarbejdet med AV CENTER og den leverede løsning siger IT Direktør Ole Aggerholm "Tidligt i processen kontaktede vi AV CENTER, da vi ønskede at få en integreret løsning, der var skjult, når den ikke var i brug. Vi har fået kompetent vejledning og er tilfredse med løsningen, der lever op til vores ønsker og krav".

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat