Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Socialpædagogerne

Socialpædagogerne har opgraderet deres konferencelokale med LED-skærm og videomødeudstyr, og fået en løsning der matcher behov og ønsker. Den nye LED-skærm er 130 tommer stor og giver et skarpt billede, så alle deltagere kan se, hvad der sker på skærmen.

Afsnit i artiklen

Socialpædagogerne er en fagforening for ca. 40.000 socialpædagoger, der findes ca. 1200 tillidsrepræsentanter, der er inddelt i 10 kredse og i København ligger fagforeningens hovedkontor, hvor vi til et stort konferencelokale har leveret en professionel AV-løsning.

LED-skærm i stedet for projektorløsning

Den rådgivning vi har fået gør, at vi nu står med en løsning, som dækker vores behov og ønsker.
Anders Due-Boje Digitaliseringsmedarbejder, Socialpædagogerne

I det store og aflange konferencelokale var der tidligere monteret en projektorløsning, man havde dog et ønske om at opgradere, så man kunne få et endnu bedre og skarpere billede, så også dem bagerst i lokalet bedre kunne se, hvad der var på skærmen. Løsningen blev en 130” stor Samsung LED skærm, der flot er indbygget i lokalets akustikpaneler. 

LED-storskærm i konferencelokalet hos Socialpædagogerne.
1 af 6

Højttalerløsningen i konferencelokalet består af en BOSE MA12 søjlehøjttalerløsning, hvor 2 højttalere er stacket oven på hinanden i hver side. Det specielle ved søjlehøjttaleren er, at den kaster lyden langt og man kan derfor nøjes med at placere højttalere forrest i lokalet.  

Konferencelokale til videomøder

En stor del af møderne i konferencelokalet er videomøder, hvor hovedkontoret har møder med Formændene fra de forskellige kredse. For at dem som deltager i videomøderne på afsted, kan høre, hvad er bliver sagt er der i konferencelokalet både installeret bordmikrofoner samt 2 stk. Shure loftsmikrofoner.

Der er både installeret bordmikrofoner og loftsmikrofoner, samt kamera til videomøder i konferencelokalet.
1 af 6

Der er naturligvis også installeret kamera under LED-skærmen, så deltagerne på videomøderne, kan se lokalet. Skulle man ønske det, kan møder afholdt i konferencelokalet også optages til senere brug.

Nem deling af indhold samt intuitiv betjening af udstyret

Da mødedeltagerne nemt og hurtigt skal kunne dele indhold fra egen enhed er der i konferencelokalet installeret en Barco ClickShare løsning.

Al betjening af udstyret i konferencelokalet sker via et Crestron betjeningspanel. Herfra kan brugeren tænde og slukke for Samsung LED-skærmen, betjene mikrofoner, ændre lydniveau på højttalerne, starte og stoppe optagelse samt tænde og slukke for lokalets lys.

Betjeningen foregår via touchpanelet mens skærmdeling nemt klares med Barco ClickShare-løsningen.
1 af 6

Om den leverede løsning og samarbejdet med AV CENTER siger Digitaliseringsmedarbejder Anders Due-Boje: "Vi har været i dialog med AV CENTER i mange år og under pandemien har vi haft behov for opgradering og tilpasning af vores løsninger. Vi har været glade for samarbejdet og den rådgivning vi har fået gør, at vi nu står med en løsning, som dækker vores behov og ønsker."

Key Account Manager Mathias Lippert fra AV CENTER supplerer: "Vi har haft et spændende forløb med Socialpædagogerne, hvor vi løbende har opgraderet og tilpasset lokalet, så det både kunne bruges til online møder under pandemien og til nu, hvor vi igen kan mødes fysisk."

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat