Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Slesvigske Musikkorps Nytårskoncerter 2023

Traditionen tro hjalp vi Slesvigske Musikkorps med deres lige så traditionsrige nytårskoncerter.

Efter sidste års aflysning grundet Covid-19 situationen vendte Slesvigske Musikkorps stærkt tilbage med en række udsolgte nytårskoncerter i slutningen af januar.

I år var Dorthe Gerlach inviteret med som solist og de 4 koncerter i Haderslev og efterfølgende koncerter i Varde, Fredericia, København, Aabenraa og Sønderborg blev styret sikkert i havn af konferencier Dorthe Andersen.

Foto: Rasmus Franck
1 af 6

Koncerten i Fredericia blev anmeldt af 'Fredericiaavisen'. I anmeldelsen lyder det blandt andet ”Det var kort sagt en koncert, som man sent glemmer, publikum forlod stedet opløftet og klar til at starte det nye år på en god tone. Den smukke afslutning med en solo trompet bagerst i salen, der spillede i samklang og imod en trompetist på scenen, var uovertruffen, samtidig var dette en del af en hyldest til vores udsendte soldater.” og ”Slesvigske Musikkorps beviste endnu engang, at de er et af de bedste orkestre i landet, deres repertoire spænder meget bredt fra intromelodien baseret på kabaret musik til Queens musik.”

Nytårskoncerterne tog sin begyndelse i 2003, hvor solisterne var Dario Campeotto og Trine Gadeberg, gennem tiden har 42 forskellige solister være med. Gennem alle årene har vores udlejningsafdeling været med som teknisk ansvarlig, designer og leverandør af lyd- og lysproduktionen.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat