Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Deltag i webinaret 'Touchskærme til fremtidens undervisning'

Den 27/10 afholder vi webinar om 'Touchskærme til fremtidens undervisning'. Her kan du høre mere om, hvordan du med touchskærme kan understøtte fremtidens undervisning og ikke mindst

Tilmeld dig webinaret her

Slesvigske Musikkorps Nytårskoncerter 2020

Traditionen tro drager Slesvigske Musikkorps på nytårstourné i januar måned og i stil med de sidste 18 år var AV CENTERs udlejningsafdeling med som teknisk ansvarlig, designer og leverandør af lyd- og lysproduktionen.

Den traditionsrige nytårstourné bød på 4 udsolgte shows i Haderslev, udsolgt i Sønderborg, udsolgt i Aabenraa og tæt ved udsolgt i Varde og Odder. Årets solister var Julie Berthelsen og Amin Jensen. Det hele under ledelse af dirigent Michelle Rakers.

Designer og leverandør af lyd- og lysproduktion

I samarbejde med musikkorpset designede AV CENTERs kreative afdeling lyd og lysproduktionen. Om samarbejdet siger Orkesterchef, Rasmus Frandsen: ”I år var helt speciel og vel nok vores bedste nytårstourné til dato. Alt spillede bare – både teknikken, orkesteret og solisterne var i særklasse.”

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med din kommende tourné eller andre koncertarrangementer, så ring eller kontakt os via nedenstående formular:

Links

Læs mere om Slesvigske Musikkorps

Afsnit i artiklen

Designer og leverandør af lyd- og lysproduktion
Kontakt os
Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat