Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Skanderborg Park Hotel og Konference

Med mere end 50 års erfaring og en smuk placering ved Skanderborg Sø er det firestjernede konferencehotel et populært valg, når der skal afholdes møder og konferencer.

Afsnit i artiklen

Konferencehotellet har ligesom alle andre i branchen været hårdt ramt af forsamlingsforbud og nedlukninger.

Tiden med nedlukning er blevet brugt til at opgradere møde- og konferencelokalernes AV-løsninger.

Streaming med speaker-tracking

Den nære fremtid kommer til at byde på hybridmøde og konferencer, hvor en del af deltagerne er med hjemmefra og dermed ikke er til stede på konferencehotellet. For at være klar til den nye hverdag, ønskede Skanderborg Park en intelligent streamingløsning, der samtidigt skulle være nem og brugervenlig at benytte i hverdagen.

1 af 6

Valget faldt på en streaming løsning fra Extron leveret af AV CENTER Aarhus. Det smarte ved løsningen er, at hele lokalet kan dækkes af et enkelt kamera, der automatisk zoomer ind på taleren og fordi taleren bærer en lille boks om halsen, følger kameraet automatisk taleren, når han går rundt.

Den nemme og brugervenlige betjening sker via en iPad og et Crestron betjeningssystem. Ved siden af betjeningspanelet er der en medkigs-monitor, så afvikleren kan se, hvad modtageren af streamet kan se.

98” Samsung skærm

I nedlukningsperioden har Skanderborg Park også renoveret og moderniseret en række mødelokaler og der er bl.a. installeret 98” Samsung skærm og Yamaha søjlehøjttalere.

Mødelokale med 98" tommer skærm og søjlehøttalere
1 af 6
Vi har samarbejdet med AV CENTER gennem flere år, og har gennem alle årene fået kompetent og professionel rådgivning.
Charlotte Riberholt Adm. Direktør, Skanderborg Park Hotel og Konference

Om samarbejdet med AV CENTER og den leverede løsning siger Adm. Direktør Charlotte Riberholt ”Vi har samarbejdet med AV CENTER gennem flere år, og har gennem alle årene fået kompetent og professionel rådgivning. Vi ser frem til genåbningen og en ny hverdag med hybride arrangementer – hvor vores nyindkøbte streamingudstyr kommer til at spille en stor rolle.”

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat