Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Severin – Hotel, kursus og konferencecenter

Med sin centrale placering i Middelfart og beliggenhed med udsigt til Lillebælt og broerne er der ingen tvivl om, at Severin er et unikt sted for møder, kurser og konferencer.

Afsnit i artiklen

AV CENTER har gennem mange år været leverandør af AV-løsninger til Severin og senest var vi valgt som samarbejdspartner og leverandør af AV-løsningerne til Severins nye konferencebygning, der indeholder 12 lokaler med plads til op til 300 personer.

Motoriserede lærreder hos Severin
1 af 6

Konferencelokaler med panoramaudsigt og topmoderne AV-løsninger

Den nye konferencebygnings største lokaler er placeret med panoramaudsigt ud over Lillebælt og med kig til begge broer. Den betagende udsigt er dragende, men vi syntes også, at det er værd at tage et kig på teknikken. Lokalerne kan bruges som 4 separate eller lagt sammen 2 og 2.

I lokalerne er der monteret Panasonic laserprojektorer, motorlærreder, JBL højttalerløsning, trådløse Sennheiser mikrofoner samt Crestron betjeningsløsning, hvor al udstyr kan betjenes fra vægmonterede betjeningspaneler.

1 af 6

Når lokalerne er lagt sammen, kører der automatisk motorlærreder ned midt i lokalet, så deltagere placeret bagerst også kan følge med.

Til lokalerne er der også tilkøbt stilrene Lintex One mobile whiteboardtavler. Whiteboardtavlernes sorte ramme og stel giver en flot kontrast til lokalernes lyse og nordiske udtryk.

Mobile Lintex whiteboardtavler
1 af 6

Fleksibel distribution af billede og lyd mellem lokalerne

Det er den perfekte kombination af kompliceret og nemt, og AV CENTER har hjulpet os godt igennem hele processen fra start til slut.
Esben Kerndrup Teknisk ansvarlig, Severin

Alle lokaler i den nye konferencebygning er forbundet via en Crestron billede- og BSS lyd-matrix, der gør, at man kan dele billede og lyd fra et lokale til et andet lokale – eller eksempelvis fra et lokale til alle andre lokaler, hvis man grundet restriktioner ikke må forsamles ret mange i et lokale.

Om den leverede løsning og samarbejdet med AV CENTER siger teknisk ansvarlig Esben Kerndrup:
”Det er altid spændene når man får muligheden for at bygge noget helt nyt op fra bunden. Vi har fået chancen for at lave en gennemtænkt løsning som giver os, og vores gæster mange features, samtidig med at det er nemt at betjene. Det er den perfekte kombination af kompliceret og nemt, og AV CENTER har hjulpet os godt igennem hele processen fra start til slut – og vi er rigtig glade for resultatet.”

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat