Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Sdr. Vinge Kirke

Sdr. Vinge kirke kan dateres helt tilbage til 1100 tallet, hvor egnens folk med håndkraft og for egne penge byggede den flotte kirke på byens bakketop. I dag er kirken renoveret med respekt for fortiden. Den indendørs renovering tæller blandt andet en funktionel og fremtidssikret AV løsning fra AV CENTER.

Afsnit i artiklen

Når man første gang kommer ind i kirken, er det eneste synlige AV udstyr de hvide BOSE MA12 højttalere, der dækker kirkerummet og sideskibet med lyd. Men, med et enkelt tryk på Neets betjeningspanelet kører der en Full HD projektor ned fra loftet i en lift og et motoriseret lærred kører ned fra en placering skjult over loftet.

Projektoren er skjult i loftet ved hjælp af en lift, som elegant sørger for at ingen lægger mærke til løsningen, når den ikke er i brug.
1 af 6

Ikke kun en kirke

Sdr. Vinge Kirke bliver brugt til mange andre arrangementer foruden selve kirkehandlingen. Kirken bliver brugt som samlingshus for egnen og der afholdes foredrag, koncerter mv.

Da kirken har mange formål var det et ønske, at der i sideskibet blev installeret en skærmløsning diskret placeret i et specialfremstillet skab, så skærmen er skjult, når den ikke er i brug. Skærmen kan vise det samme indhold som på projektoren i kirkerummet, men også vise separat indhold.

Se hvordan AV-løsningen skjules, således at den kun er synlig når der er behov for den, men ellers i øvrigt respekterer de æstetiske behov i kirkerummet.
1 af 6

Nem og funktionel betjening

Betjening af AV udstyret i kirken foregår via Neets betjeningspaneler. Der er placeret et panel diskret bag på stolpen ved første række, herfra kan projektor/lærred løsningen tændes og slukkes. Bagerst i kirken på sidste række er der diskret i en lille kasse placeret et panel, hvorfra kirketjeneren kan skrue op og ned for blandt andet mikrofonen og styre lyset i kirken.

Betjeningen skjult diskret i en matchene trækasse, der ikke skaber stilmæssig konflikt.
1 af 6

Panel til tænd og sluk af mikrofon på alteret og på prædikestolen

For at give præsten mulighed for diskret at tænde og slukke for headset mikrofonen, er der på alteret og på prædikestolen placeret et simpelt panel med blot to knapper.

Enkel styring af AV-løsningen sørger for at fokus kan rettes mod det vigtige.
1 af 6

Med denne løsning slipper præsten for at skulle stå og betjene mikrofonens sender og den kan derfor skjules under præstekjolen.Om den leverede løsning og samarbejdet med AV CENTER siger Formand for menighedsrådet Helle Kjær Mikkelsen:

"Vi er rigtigt glade for den løsning som AV CENTER har leveret til kirken. Vi har holdt flere møder og arrangementer i sideskibet og der har AV udstyret været meget brugbart. Igennem hele forløbet med renoveringen af kirken har AV CENTER været en troværdig og pålidelig samarbejdspartner".

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat