Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Scandic Spectrum

Vi har gennem mange år været samarbejdspartner og leverandør af AV-løsninger til Scandic-kædens hoteller, og til Scandic Spectrum har vi leveret højttalere, digital signage og AV-løsninger til møde- og konferencelokalerne.

Afsnit i artiklen

På Kalvebod brygge i København har Scandic opført Scandic Spectrum, der er kædens 30. hotel i Danmark.

Et hotel der summer af liv

Scandic Spectrum er både hotellet man booker til den forlængede weekend og familiestorbyferien men også til strategimødet, medarbejderarrangementet eller konferencen, for med 632 værelser og 23 mødelokaler, hvor der i det største kan være 273 personer, kan Scandic Spectrum rumme og håndtere det hele.

Et af de mange mødelokaler hos Scandic Spectrum.
1 af 6

Moderne og fremtidssikrede AV-løsninger

Scandic Spectrums mange mødelokaler i forskellige størrelser er bestykket med enten projektor/lærred, skærme eller LED-skærme. En stor del af fremtidens møder foregår som hybridmøder, hvor dele af deltagerne deltager online, derfor er en del af mødelokalerne også bestykket med videobar under lokalets skærm.

Videomødeudstyr klar i mødelokalerne, store som små.
1 af 6

Vi har gennem flere år samarbejdet med Samsung, når der skulle leveres LED-skærme. Til Scandic Spectrum er der også installeret Samsung LED-skærme. LED-skærmene udmærker sig ved at være meget lysstærk. Og en lysstærk LED-skærm har vi netop installeret i mødelokalet, der har store glaspartier, der vender ud mod Kalvebod Brygge og havnen.

Samsung LED-storskærm sammensættes af et antal mindre paneler, der tilsammen udgør skærmen i netop den størrelse der ønskes.
1 af 6

God lyd til hele hotellet – både inde og ude

Rundt på hotellet er der installeret 850 højttalere. Hotellet er inddelt i zoner, så man fra centralt hold kan bestemme musikken og lydniveauet.

1 af 6

Vi har installeret BOSE indbygningshøjttalere i gangarealer, barer og restauranter. Udenfor i rooftop-baren er der installeret BOSE udendørshøjttalere og endeligt er der i fitness- og velværeområdet installeret BOSE pendelhøjttalere.

Ensartet betjening

Alle AV-løsninger betjenes via Crestron touch paneler i de enkle lokaler. Centrale steder er der placeret touch paneler til at styre lyden i de mere end 45 zoner.

Betjening via Crestron touchpanel.
1 af 6

Infoskærme

Rundt på det store hotel er der placeret infoskærme, man kan finde rundt. På 6. sal der rummer en række af hotellets mødefaciliteter, er der ligeledes oversigtsskærme, der viser, hvor man skal gå hen. Slutteligt er der foran hvert mødelokale monteret mødebookingskærme, der viser, hvem der har booket lokalet.

Mødebookingskærm ved mødelokale.
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat