Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Scandic Kødbyen

Scandic Kødbyen er et nyopført hotel centralt placeret på Vesterbro i København. Hotellet er designet med respekt for dets placering blandt kunstneriske og gastronomiske oplevelser midt i Kødbyens rustikke rammer.

Afsnit i artiklen
Jeg får mange genbookninger, og vi får også rigtig god respons på vores AV-udstyr, fordi det er velfungerende, nyt og moderne.
Annette Hildebrandt Konference Manager, Scandic Kødbyen

Scandic Kødbyen har 370 værelser, der alle er indrettet i nordisk design med fokus på, at man skal føle sig hjemme og sove godt.

Hotellets konferenceområde kaldet the ”The Meeting Agency” rummer 11 fleksible mødelokaler i forskellige størrelser og kombinationer. Størst er de 3 Ballrooms, der når de er lagt sammen til ét, kan rumme over 300 personer. Til intime møder tilbyder mødelokalet ”The Kitchen” at man forener møde- og madoplevelsen til f.eks. morgen- eller frokostmøder.

Reception ved Scandic Kødbyens mødelokaler
1 af 6

Totalleverandør af AV-løsninger

AV CENTER har til Scandic Kødbyen været totalleverandør af professionelle AV-løsninger til hele konferenceområdet samt leverandør af en JBL højttalerløsning til hele hotellet, så de kan afspilles musik i blandt andet P-kælder, værelsesgange og loungeområder.

I konferenceafdelingens mødelokaler er der installeret SONY laserprojektorer og motorlærreder. I mindre mødelokaler er der installeret SONY 4K skærme. Ligeledes er der i de fleste mødelokaler implementeret Barco ClickShare for trådløs deling fra gæstens PC og til lokalets lærred/skærm.

1 af 6

I de 3 Ballrooms er der installeret et mikrofonsystem med Sennheiser 300 serie G4 mikrofoner og antennedistribution.

Når mikrofonerne ikke er i brug, står de til opladning i Sennheiser ladekits, så de altid er klar til brug.
1 af 6

Hele AV-installationen bindes sammen i en Crestron 64x64 matrix. Det betyder, at man frit kan route billede og lyd derhen, hvor man ønsker det. Det unikke ved denne løsning er, at man AV-teknisk kan lægge konferencelokaler sammen, uden at de fysisk er placeret ved siden af hinanden. Sammenlægning og styring af AV-udstyret i lokalerne foretages fra et touchpanel i konferencereceptionen. Ude i konferencelokalerne kan brugerne via Crestron betjeningspaneler styre basale funktioner som lyd, billede, lys og gardiner.

Crestron betjeningspanel indbygget og tilpasset omgivelserne.
1 af 6

Om opstarten og brugen af konferencelokalerne siger Konference Manager Annette Hildebrandt "Vi er kommet rigtig godt fra start, og har blandet andet fået mange internationale konferencegæster. De sætter pris på, at Scandic Kødbyen ligger centralt og tæt på alt ting. Og kunderne synes også, at det er sjovt at prøve et nyt og anderledes Scandic. Jeg får mange genbookninger, og vi får også rigtig god respons på vores AV-udstyr, fordi det er velfungerende, nyt og moderne."

1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat