Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Sansefødestuer på Hjørring Sygehus

På Regionshospitalet Nordjylland i Hjørring har vi været teknisk ansvarlige for indretningen af 4 nye sansefødestuer, der med særlig lyd, lys og levende billeder skal være med til at sænke stressniveauet og give de fødende kvinder den bedst mulige oplevelse.

Afsnit i artiklen

Via et Cue touch betjeningspanel kan der vælges mellem fire forskellige sanseoplevelser – drømme, hjem, ro og urkraft. Når et scenarie vælges, ændres sansefødens lys og der kommer lyd i lofthøjttalerne og levende billeder/video vises på væggene via 3 stk. Epson Ultra Short Throw projektorer.

1 af 6

De nye sansefødestuer er blevet til efter et samarbejde mellem AV CENTER, Regionshospitalet og fire kunstnere. Billedkunstner Henrik Godsk, naturfotograf Morten Hilmer, komponist og forsker Marie Højlund samt Ph.d., arkitekt og designer Esben Bala Skouboe. Projektet er økonomisk støttet af Det Obelske Familiefond.

Chefjordemoder på Regionshospital Nordjylland i Hjørring Helle Høy Simonsen siger ”Sansefødestuerne som sådan tager jo ikke smerterne væk fra den gravide, men jeg tror på, at det kan understøtte den ro, der skal til for, at man kan arbejde med de veer, man har”.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat