Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Roskilde Festival

Roskilde Festival 2018 markerede sig i år som én af de meste tørre og støvede i mands minde.

Afsnit i artiklen

Festivalen i år var også første år med Meyer Sound højttalerløsninger på alle festivalens scener og også året der igangsatte festivalens samarbejde med den Californiske højttalerproducent om "Roskilde Festival Academy", der skal være med til at træne og uddanne festivalens egne teknikere.

Meyer Sound gør sit indtog på Roskilde Festival
1 af 6

Som leverandør af Meyer Sound højttalerløsninger var AV CENTERs udlejningsafdeling udvalgt til at levere Meyer Sound til Klub Rå området, der lå ved siden af Arena, der er festivalens næststørste scene og Roskilde Food Court. Alt andet Meyer Sound blev leveret af den skandinaviske audio leverandør Bright.

Scenen på Klub Rå
1 af 6

Klub Rå

Roskilde Festivalen præsenterede i samarbejde med Tuborg for andet år i træk Klub Rå området. Klub Rå giver nye artister mulighed for at optræde live i spændende omgivelser. På årets festival bestod Klub Rå af 2 scener med optrædende kunstnere, 1 talk-scene og 1 udendørs DJ-scene. AV CENTER var ansvarlige for Meyer Sound højttalerløsninger og teknikere til alle 4 scener.

1 af 6

Foruden Meyer Sound højttalerløsninger til scenerne var vi også ansvarlige for design og opsætning af dekorationsbelysning i hele Klub Rå området – blandt andet belysning af en stor blomstervæg og områdets udendørs bar.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat