Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

AV-løsning til Rambølls bestyrelseslokale

Ingeniør og rådgivningsvirksomheden Rambøll har udskiftet og optimeret videokonference og AV-løsningen i bestyrelseslokalet i hovedkvarteret i Ørestaden.

Afsnit i artiklen

Efter detaljeret kvalitets- og specifikationsgennemgang blev AV CENTER København valgt som samarbejdspartner og leverandør af løsningen.

98" skærm i 4K opløsning

I det store bestyrelseslokale er der rundt om bordet plads til 22 personer. For at alle har mulighed for at følge med i, hvad der bliver vist på lokalets storskærm, er der installeret en 98” Philips skærm, der er indbygget i væggens dekoration. For at mødedeltagerne kan dele indhold og præsentere trådløst er der i lokalet også installeret en Barco Clickshare CSE800 løsning, hvor helt op til 8 enheder kan dele indhold samtidigt.

1 af 6

Indbyggede Bose højttalere og Shure loftsmikrofon

Rambølls detaljerede kravsspecifikation satte høje krav til høj taleforståelighed til bestyrelseslokalets videokonferencemøder. For at opfange lyd fra mødebordets 22 pladser og ved positionen foran lokalets skærm er der installeret fire Shure loftsmikrofoner. Loftsmikrofonen sikrer en æstetisk flot indretning med et mødebord fri for bordmikrofoner og kabler. Samtidigt elimineres uønsket støj fra f.eks. glas og kopper. 

Se nogle af Shure MXA910s features i Shures video om loftsmikrofonen

Bestyrelseslokalet dækkes højttalermæssigt af 10 Bose loftsindbygningshøjttalere, der sikrer en jævn fordeling af lyden i lokalet.

Diskret, nem og brugervenlig betjening

Til nem og brugervenlig betjening er der installeret et Crestron touchbetjeningspanel, hvorfra man kan betjene bestyrelseslokalets AV-udstyr samt gardiner, persienner og lokalets belysning. For at gøre betjeningsløsningen så diskret som muligt, er panelet gemt bag en låge i væggen.

Eksempel på hvordan AV-løsningen kan integreres og skjules, for at få en så diskret løsning som muligt.
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat