Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Panorama Biograferne – biograferne ved Lillebælt

I Middelfart og Fredericia finder man Panorama Biograferne og begge biografer er inden for det sidste halve års tid blevet opgraderet med nyt udstyr.

Afsnit i artiklen

Som da biograferne blev opført i henholdsvis 2005 og 2011 var Værkstedet for Lyd og Lys (nuværende AV CENTER Cinema) samarbejdspartner og leverandør af lærreder, højttalere, forstærkere, servere og projektorer. Derfor var det naturligt at vælge AV CENTER Cinema som leverandør og samarbejdspartner, da salene skulle opgraderes.

En af de helt nye biografsale
1 af 6

Panorama middelfart

Helt fra starten med biografen i Middelfart har vi samarbejdet med først VLL og nu AV CENTER Cinema. Vi sætter pris på den rådgivning og vejledning vi har fået i forbindelse med indkøb og servicering af vores udstyr.
Lars Broen Biografejer, Panorma Biograferne

Efter 15 års drift var det på tide at skifte Sal 1s lærred, projektor og højttalersystem i biografen, der er placeret på Kulturøen, med panoramaudsigt til Lillebælt og de 2 Lillebæltsbroer.

Som en af de første biografer i provinsen er der i biografens store sal installeret en meget lysstærk 4K RGB laserprojektor fra Christie. Laserprojektoren udmærker sig ved at have en konstant høj lysstyrke og ekstra høj kontrast gennem hele projektorens levetid. Tillige skal der ikke som i traditionelle projektorer udskiftes lamper over tid.

Med blikket rettet mod det store lærred
1 af 6

For at få et endnu større billede i salen er lærredet udskiftet til et nyt Harkness Clarus XC 170 3D lærred. Den tidligere lærred-løsning i den store sal var med fortæppe, der kræver plads i hver side, når fortæppet er rullet fra. Ved den nye lærred-løsning er rammen ophængt på væggen og giver et billede, der er 2 meter bredere og tilsvarende højere end tidligere.

En af de mange monterede QSC-højttalere
1 af 6

Vi har også udskiftet og opgraderet salenes højttalersystem til et nyt 4-vejssystem fra QSC med tilhørende nye digitale forstærkere.

Panorama Fredericia

Panorama Biografen i Fredericia har hen over sommeren fået udskiftet lærrederne i alle biografens 4 sale. De nye lærreder er fra Harkness og ligesom i biografen i Middelfart er det lærreder, hvor rammen er ophængt på væggen. I biografens store sal er det blevet til et buet lærred, der måler hele 16,25 m. i bredden og 6,80 m. i højden. At lærredet er buet gør, at man får en bedre udnyttelse og fordeling af lyset, som projektoren skyder på lærredet – og alt i alt en bedre løsning for publikum overalt i salen.

Et overblik fra biografsalen
1 af 6

Om den leverede løsning og samarbejdet med AV CENTER Cinema siger biografejer Lars Broen:

"Helt fra starten med biografen i Middelfart har vi samarbejdet med først VLL og nu AV CENTER Cinema. Vi sætter pris på den rådgivning og vejledning vi har fået i forbindelse med indkøb og servicering af vores udstyr. Med vores seneste opgradering af udstyret i biograferne kan vi give publikum en unik oplevelse med lyd og billede i absolut topklasse".

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål eller ønsker i forbindelse med både eksisterende såvel som nye biografløsninger, så tøv ikke med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat