Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

LED-storskærme og bander til Nature Energy Park og AV-løsninger til skyboxe og OB superligahus

Udskiftning af LED-bander og LED storskærme. Løsninger til skybokse samt komplet AV-løsning til OB superligahuset i Ådalen.

Afsnit i artiklen

Gennem mange år har AV CENTER i Odense været samarbejdspartner og leverandør til Odense Sport og Event, der er selskabet bag superligaholdet OB. Senest har vi været rådgiver og leverandør af LED storskærme og bander til Nature Energy Park samt leverandør af AV-løsninger til skybokse og OBs superligahus ved træningsfaciliteterne i Ådalen.

LED-skærm ved stadionhjørnet på Odense Stadion
1 af 6

Superligahus til OB

Siden 1968 har OB haft til huse i Ådalen i det centrale Odense. Gennem mange år har der været et ønske om en opgradering af faciliteterne, det er nu sket med etableringen af et nyt superligahus.

1 af 6

Huset på over 800 m2 rummer trænerkontorer, omklædningsfaciliteter, taktikrum, fitnesslokale samt kontorer til administrative medarbejdere.

Med superligahuset i Ådalen har OB skabt et moderne træningsmiljø med topmoderne faciliteter til klubbens superligatrup. Vi har til superligahuset været rådgiver og totalleverandør af AV-løsningerne, der blandt andet tæller:

  • Skærme med mulighed for trådløs tilslutning i Players Lounge, omklædningsrum og mødelokaler
  • Interaktiv touchskærm fra Clevertouch til taktiklokalet
  • Højttalerløsninger i omklædningsrum og fitnessrum

LED storskærme til Nature Energy Park

Vi har været behjælpelige med udskiftning og opgradering af LED storskærmene på Nature Energy Park, hvor OB spiller sine hjemmekampe.

1 af 6

De to nye LED storskærme er på 46 m2 stykket (svarende til ca. 410”), pixelpitch på 8 mm og en lysstyrke på hele 6000 nits.

LED-bander

Rundt om banen har vi ligeledes monteret UEFA-certificerede LED-bander med tilhørende afviklingssystem. Banderne dækker begge mål-ender samt den ene langside, og måler næsten 200 meter i alt. LED-banderne bruges til eksponering af sponsorer samt promovering af f.eks. kommende kampe mv. LED-banderne bruges også i sammenhæng med LED-storskærmene, så samme budskab bringes begge steder.

LED-banderne i aktion.
1 af 6

Skyboxe

Hovedtribunen indeholder ud over omklædningsfaciliteter også VIP-området, som bruges til bespisning af sponsorer mv. ved hjemmekampe. Ønsker man en lidt mere eksklusiv oplevelse ved hjemmekampene kan man booke en skybox. Vi har bestykket alle skyboxe med de nyeste løsninger fra blandt andet Sony, Samsung, Clevertouch, Poly, Lenovo, Genelec og B&O.

Et kig ind i Skyboxene på Odense Stadion.
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat