Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Nyt OUH

I forbindelse med opførelsen af Nyt Odense Universitetshospital er projektorganisationen for Nyt OUH flyttet ud på byggegrunden tæt ved den fynske motorvej. I forbindelse med projektkontoret er der indrettet et besøgscenter, hvorfra projektet og byggeriet vises frem.

Afsnit i artiklen

Mødelokale med videokonference og trådløs overførsel

Til projektkontoret har vi leveret professionelt AV udstyr til mødelokalerne. I mødelokalet med udsigt over byggepladsen er der installeret professionel Sony monitor, videokonference og Barco ClickShare for trådløs overførsel af indhold fra computer til skærm. I andre mødelokaler er der ligeledes installeret professionelle Sony monitorer og Barco ClickShare.

Mødelokale med videokonferenceudstyr hos OUH
1 af 6

Besøgscenter

I stueetagens store besøgscenter afholdes der infomøder og andre aktiviteter om projektet. Til besøgscenteret har vi leveret lysstærk Sony laserprojektor, motorlærred og Crestron betjeningspanel for nem og brugervenlig betjening af AV udstyret.

1 af 6

Mobil interaktiv Clevertouch touchskærm

I besøgscenteret finder man også en 75” interaktiv Clevertouch touchskærm, der er monteret på et mobilt hæve-/sænkebeslag, så man altid kan indstille touchskærmen i den rigtige arbejdshøjde. Rent faktisk kan touchskærmen lægges helt ned, så den kommer til at fungere som et interaktivt bord. Også til den interaktive Clevertouch touchskærm er der tilkoblet Barco ClickShare, så man trådløst kan dele indholdet fra sin computer med touchskærmen.

Mødelokale med mobil touchskærm
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat