Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Nordjyllands Trafikselskab – videomødelokaler til Teams-møder

For et lille års tid siden opdaterede vi mødelokalerne i Nordjyllands Trafikselskabs hovedkontor i Aalborg.

Mødelokaler blev bestykket ud fra, at mødelokalerne skulle have en høj driftssikkerhed. Ligeledes var det et krav, at løsningerne i de forskellige mødelokaler var udført pænt og frem for alt ensartet. Brugerne af mødelokalerne, skulle nemt og enkelt kunne tilgå AV-udstyret og bruge mødelokalerne uden nogen forudgående instruktion.

Løsningen blev en række videomøderum med skærm fra SONY og Poly Studio videobar til medarbejdernes Teams-møder, som de afholder fra deres egne enheder.

Som bekendt er der sket meget siden vi afsluttede installationen og overleverede mødelokalerne til trafikselskabet. Valget med Poly Studio til afholdelse af medarbejdernes Teams-møder har dog vist sig at være et rigtigt valg. Hver dag er mødelokalerne booket til Teams-møder mellem de ansatte, der er på kontoret og dem, der arbejder hjemmefra.

Om den leverede løsning og samarbejdet siger projektleder Johan Danielsen fra Nordjyllands Trafikselskab: ”Ønsket til løsningen i vores nye mødelokaler var, at den skulle være moderne og driftssikker. Ydermere var det vigtigt udstyret var nemt at tilgå og let at bruge i en travl hverdag. De leverede løsninger fra AV CENTER har levet op til vores forventninger og vi er glade for den rådgivning og sparring vi har fået gennem forløbet”.

Salgschef John Lisberg fra AV CENTER Aalborg udtaler ”Mange virksomheder ser nu fordele ved at integrere videomødeudstyr i mødelokalerne. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe Nordjyllands Trafikselskab med brugervenligt udstyr, så de også kunne komme i gang med Teams-møder”.

Bliv klar til videomøder

Hvis vi skal hjælpe din virksomhed med at blive klar til videomøder, så tøv ikke med at kontakte os. Ring til os eller skriv via nedenstående formular.

Afsnit i artiklen

Bliv klar til videomøder

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat