Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Nordjyllands Trafikselskab

For et lille års tid siden opdaterede vi mødelokalerne i Nordjyllands Trafikselskabs hovedkontor i Aalborg.

Afsnit i artiklen

Mødelokaler blev bestykket ud fra, at mødelokalerne skulle have en høj driftssikkerhed. Ligeledes var det et krav, at løsningerne i de forskellige mødelokaler var udført pænt og frem for alt ensartede. Brugerne af mødelokalerne, skulle nemt og enkelt kunne tilgå AV-udstyret og bruge mødelokalerne uden nogen forudgående instruktion.

Mødelokale med Poly Studio og Sony skærm
1 af 6

Løsningen blev en række videomøderum med skærm fra SONY og Poly Studio videobar til medarbejdernes Teams-møder, som de afholder fra deres egne enheder.

Sony skærm og Poly Studio videobar
1 af 6

Som bekendt er der sket meget siden vi afsluttede installationen og overleverede mødelokalerne til trafikselskabet. Valget med Poly Studio til afholdelse af medarbejdernes Teams-møder har dog vist sig at være et rigtigt valg. Hver dag er mødelokalerne booket til Teams-møder mellem de ansatte, der er på kontoret og dem, der arbejder hjemmefra.

De leverede løsninger fra AV CENTER har levet op til vores forventninger og vi er glade for den rådgivning og sparring vi har fået gennem forløbet.
Johan Danielsen Projektleder, Nordjyllands Trafikselskab

Om den leverede løsning og samarbejdet siger projektleder Johan Danielsen fra Nordjyllands Trafikselskab: ”Ønsket til løsningen i vores nye mødelokaler var, at den skulle være moderne og driftssikker. Ydermere var det vigtigt udstyret var nemt at tilgå og let at bruge i en travl hverdag. De leverede løsninger fra AV CENTER har levet op til vores forventninger og vi er glade for den rådgivning og sparring vi har fået gennem forløbet”.

Salgschef John Lisberg fra AV CENTER Aalborg udtaler ”Mange virksomheder ser nu fordele ved at integrere videomødeudstyr i mødelokalerne. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe Nordjyllands Trafikselskab med brugervenligt udstyr, så de også kunne komme i gang med Teams-møder”.

Endnu et mødelokale hos Nordjyllands Trafikselskab
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat