Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Nature Energy Park

Nature Energy Park i Odense er hjemmebane for OB og samlingspunkt for hele Fyns Superligahold. AV CENTER Odense har de sidste 20 år støttet op omkring OB både som sponsor, samarbejdspartner og leverandør af professionelle AV-løsninger.

Afsnit i artiklen
”Vi er rigtig glade for det nye setup, som er noget af det ypperste på et fodboldstadion i Danmark. Samarbejdet med AV CENTER fungerede også i denne leverance rigtig godt og den leverede løsning lever op til vores forventninger”.
Enrico Augustinus Direktør, Odense Sport & Event

Odense Sport & Event, der er selskabet bagved OB har fornyeligt renoveret og moderniseret AV-udstyret og teknikken i VIP og sponsorfaciliteterne på Albani Tribunen og igen var AV CENTER valgt som leverandør og samarbejdspartner.

Om baggrunden for at opgradere teknikken siger direktør for Odense Sport & Event, Enrico Augustinus:
"Vi ønskede at hæve AV-oplevelsen for vores VIP-kunder. Lyd- og billedekvalitet skulle up-to-date. Derudover skulle løsningen kunne integrere med B&O skærmene, som hænger i vores skybokse".

Albani Lounge

Albani Lounge den største lounge på Nature Energy Park og her er der installeret 6 stk. ekstra lysstærke Samsung skærme. De ekstra lysstærke skærme er valgt grundet det meget store lysindfald i lokalet. Der er ligeledes installeret Full HD Sony projektor og motoriseret lærred.

Et kig ind i Albani Loungen på Nature Energy Park
1 af 6

Da der i Albani loungen er højt til loftet og man ikke ønskede væghængte højttalere faldt valget i stedet på BOSE pendelhøjttalere. Tillige er der installeret et trådløst Sennheiser mikrofonsystem med både hånd-, clips- og headset-mikrofoner.

En af Boses pendelhøjttalere hængende fra loftet
1 af 6

Al betjening af udstyret i Albani Loungen foregår via enten 2 Crestron betjeningspaneler placeret i hver ende af lokalet eller via iPad, der kan tages med rundt i lokalet.

Touchpanel til betjening af AV-løsningen
1 af 6

Møde- og konferencelokaler med unik placering

Foruden at fungere som VIP-faciliteter ved OB’s hjemmekampe er de forskellige lounges også populære, når der skal afholdes møder, konferencer og andre events. Under sådanne arrangementer bliver de forskellige skærme brugt som informationsskærme mv.

Loungen med udsigt til banen
1 af 6

Tv-studie i Odense Robotics loungen

Den næststørste lounge på Nature Energy Park hylder Odenses store robot- og automatiseringsklynge, der er samlet under navnet Odense Robotics. Foruden VIP-faciliteter for de spisende gæster indeholder loungen også et Tv-studie hvor spillere og træner interviewes før kampstart. Ligeledes bruges studiet også til OBTV.

1 af 6

Om de muligheder det nye udstyr har givet OB siger Enrico Augustinus:
"Udover højere kvalitet, kan vi nu også bygge præsentationer ind fra det nye studie som baggrund til indlæg. Derudover er der bedre muligheder for eksponering af vores kunder før, under og efter kamp."

Crestron NVX AV over IP signal-distribution

En stor del af renoveringen foregår ”behind the scenes” da hele signal-distributionen i bygningen er blevet opgraderet til en Crestron NVX AV over IP-løsning.

Fordelene ved Crestron NVX-løsningen er, at det giver brugeren meget stor fleksibilitet, da man kan bestemme hvilket indhold, der skal på en given skærm. Til at styre indholdet på de forskellige skærme benyttes Infopunkt som Content Management System, her kan brugeren nemt og hurtigt oprette playlister og tidsstyre, hvad der skal vises hvor og hvornår.

AV over IP via Crestron NVX
1 af 6

Om den leverede løsning og samarbejdet med AV CENTER siger Enrico Augustinus:
”Vi er rigtig glade for det nye setup, som er noget af det ypperste på et fodboldstadion i Danmark. Samarbejdet med AV CENTER fungerede også i denne leverance rigtig godt og den leverede løsning lever op til vores forventninger”.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat