Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Mogens Dahl Koncertsal

Den privatejede koncertsal havde brug for en AV-løsning med blandt andet den bedste lyd, streamingmuligheder og skjult projektor. Læs mere om Mogens Dahl Koncertsal og løsningen nedenfor.

Afsnit i artiklen

På Islands Brygge i København finder man Mogens Dahl Koncertsal, der er Danmarks eneste privatejede koncertsal med tre sale – Koncertsalen, Lille Sal og Garage.

1 af 6

Koncertsalen, der består af de tre førnævnte sale, er opkaldt efter dirigent Mogens Dahl, der gennem mange år har været hovedkraften i udviklingen af korprojekter og kammerkoncerter med internationalt fokus.

Bygningerne, der huser koncertsalene, er fra 1901 og var oprindelig staldbygning med tilhørende portnerbolig for Hertz Bogtrykkeri. I dag har designfirmaet VIPP hoveddomicil i det gamle bogtrykkeri, og koncertsalene har til huse, hvor hestene tidligere var opstaldet.

Mogens Dahl Koncertsal er historien om en mands kompromisløse ambitioner om at skabe et alternativt koncerthus. Et koncerthus, hvor det musikalske liv kan udfolde sig i perfekte intime rammer, der bringer musikken tæt på publikum. Et koncerthus, der adskiller sig fra andre koncerthuse ved også at fungere som et multifunktionelt hus, hvor musikken kombineres med og suppleres af andre begivenheder, og dermed bringer musikken tæt på menneskers hverdagsliv.

1 af 6

Vi har til Garagen været ansvarlige for levering af AV-løsningen, der blandt andet består af en 9000 Ansilumens Panasonic projektor. Projektoren er indbygget i en trappe, så den ikke er synlig. Lydløsningen består af Fohhn LX-150 højttalere med tilhørende AS-10 Subwoofere, og mikrofonerne er fra Shure. Da Garage også benyttes til mindre koncerter, er der installeret mixerpult og lamper til belysning af sceneområdet. Da der ofte også er et ønske om at kunne streame fra Garagen, er der installeret en Arec streamingløsning. Alle AV-løsninger betjenes fra et Crestron betjeningspanel.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat