Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Moesgaard Museum

Gennem betagende arkitektur og nytænkende formidling får du på Moesgaard Museum en oplevelse i verdensklasse. Fortiden bliver levende og menneskene bag genstandene træder frem i udstillingerne.

Afsnit i artiklen

Moesgaard Museum er en attraktion både i kraft af arkitekturen, udstillingerne og den naturskønne beliggenhed i Skåde Bakker med udsigt til skov og hav.

Moesgaard Museum, der er tegnet af Henning Larsen Architects, dækker hele 16.000 m2 og tæller både permanente og særudstillinger. Den første særudstilling er "Den første kejser - Kinas terrakottahær". Den permanente udstilling tæller blandt andet Grauballemanden, der er verdens bedst velbevarede moselig.

1 af 6

In-house installation og implementering

I forbindelse med etablering af det nye Moesgaard Museum valgte man, at man in-house ville stå for installation og implementering af AV udstyr. Manager Exhibition Technology, Johan Ahrenfeldt valgte Panasonic projektorer til udstillingerne og AV CENTER i Århus som leverandør af AV udstyr herunder projektorer, skærme, højttalere, beslag og udstyr til signal distribution.

Vi valgte at bruge AV CENTER som leverandør fordi AV CENTER tidligere har leveret god service og forstår at vi er en lidt atypisk kunde.
Johan Arenfeldt Manager Exhibition Technology, Moesgaard Museum

Om valget af AV CENTER siger Johan Ahrenfeldt:
"Vi valgte at bruge AV CENTER som leverandør fordi AV CENTER tidligere har leveret god service og forstår at vi er en lidt atypisk kunde, da vi i udpræget grad selv designer løsningerne. Det betyder at vi har andre forventninger til vores leverandører – forventninger som AV CENTER honorerer".

At Moesgaard Museum tager deres formidlingsopgave alvorligt ses blandt andet på listen over teknisk udstyr der bruges. Der er installeret over 40 projektorer, over 30 skærme og over 100 højttalere. Al udstyr er diskret installeret og implementeret så det bliver til én samlet enhed.

Specielle løsninger

Når man går rundt på Moesgaard Museum imponeres man flere gange over hvordan billede og lyd er implementeret i udstillingerne. I særudstillingen kan man klæde en kriger på i forskellige farver ved tryk på en touchskærm. I den permanente udstilling kan man opleve slaget ved Illerup Ådal, set fra hver parts side.

Interaktiv udstilling med mulighed for farvelægning af kriger
1 af 6

Samarbejde om udlejning

Moesgaard Museum er meget mere end et museum. Der afholdes også en lang række af møder og konferencer i huset. AV CENTER er fast tilknyttet som leverandør af udlejningsudstyr.

Om samarbejdet med AV CENTER siger Johan Ahrenfeldt:
”Moesgaard Museum har haft et tæt og godt samarbejde med AV CENTER gennem opbygningen af udstillingerne og løbende i forbindelse med afvikling af arrangementer på museet.”

1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat