Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Middelfart Rådhus

Middelfart midtby og havnefront har i sit nye bycenter og rådhus fået et nyt omdrejningspunkt for kommunen og byen. Det store byggeri der rummer rådhus og arbejdsplads for 350 ansatte indeholder også 40 topmoderne ejerboliger og 3600 kvm butiksareal i stueplan.

Afsnit i artiklen
Vi er glade for de løsninger, vi har valgt til vores rådhus – og den service, AV CENTER har leveret i forbindelse med samarbejdet.
Henrik Mott Frandsen Projektchef ifm. opførelsen af Middelfart Rådhus

Det store rådhus samler administrationen fra 6 adresser og visionen for det nye rådhus er, at det skal fremtidssikre og effektivisere den kommunale administration. Samtidigt skal rådhuset fungere som et byens hus, hvor foreninger mv. kan bruge lokalerne til arrangementer for byens borgere.

Det første man møder, når man træder ind i det store rådhus er er store og lyse foyer, der indeholder reception og borgerservice. I foyerområdet er der opsat en række Philips infoskærme der viser information om, hvilket nummer man er i køen og ved hvilken skranke man skal betjenes. Da skærmene er placeret i et venteområde vises der også nyhedsspots fra TV2 News.

1 af 6

Mødelokaler i forskellige størrelser

Skal man til møde på rådhuset fortsætter man op af den flotte trappe til førstesalen, der er indrettet med blandt andet byrådssal og mødelokaler i forskellige størrelser. I de mindre flexrum og større samtalerum er der installeret Sony fladskærme. I de større mødelokaler er der installeret Optoma Full HD projektorer.

Andre steder i rådhuset er der administrative mødelokaler, der bruges af rådhusets ansatte, i flere af disse mødelokaler er der installeret interaktive touchskærme fra Clevertouch.

Et af mødelokalerne med projektorløsning
1 af 6

Info- og møderumsskærme

I foyerområdet på førstesalen er der installeret Phillips infoskærme på højkant. Infoskærmene viser oversigt over mødelokalernes brug.

Infoskærm der viser hvilke møder, der er booket i hvilke lokaler.
1 af 6

Udenfor alle mødelokaler er der opsat møderumsskærme. På møderumsskærmen kan men nemt og hurtigt danne sig overblik over, hvem der har booket lokalet og hvor længe det er booket, samtidigt indikeres det med rødt eller grønt lys om lokalet er optaget eller ledigt. Møderumsskærmene er koblet op på rådhusets kalendersystem, og derfor altid opdateret. For ad hoc møder mv. er det muligt at booke lokalerne direkte på skærmen.

1 af 6

Skærmvægsløsning med 16 skærme i byrådssalen

Den nye byrådssal åbner sig via et stort vinduesparti ud mod Lillebælt. Salen der har 7 meter til loftet præges af en flot vægbeklædning egetræ og en stor skærmvægsløsning med hele 16 stk. 55” Phillips skærme. Skærmvægsløsningen er valgt, da det er en fremtidssikret om moderne løsning, der samtidigt tager højde for det store lysindfald, der er fra vinduespartiet.

1 af 6

Televic konferencemikrofonsystem og BOSE MA12 højttalere

Da byrådssalen bruges til mange forskellige formål er der ikke fast møblement. Til Byrådsmøderne indrettes salen med borde og stole til byrådsmedlemmerne og stole til tilhørerne. Til byrådsmøderne benyttes der naturligvis et konferencemikrofonsystem, der er koblet op på salens BOSE MA12 højttalerinstallation. Konferencemikrofonsystemet er et trådløst televic system, der er valgt, fordi det er brugervenligt at håndtere og benytte. Systemet håndterer optagelse af alt, hvad der bliver sagt, afstemning og talerækkefølge.

For at kunne håndtere byrådsmøderne er der installeret et konferencemikrofonsystem.
1 af 6

Kameraer til optagelse og streaming

I byrådssalen er det placeret 2 PTZ kameraer, der benyttes, hvis der skal møderne skal optages eller streames.

Her vil man streame ud til kommunens hjemmeside. Streamingfunktionaliteten benyttes også til streaming fra byrådssalen og til medarbejderkantinen, hvor de ansatte kan følge med via en projektor/lærred installation med Optoma Full HD projektor.

Crestron betjening

Al betjening af teknikken i byrådssalen foregår via et vægmonteret Crestron betjeningspanel. Fra Betjeningspanelet kan brugeren nemt betjene lokalets gardiner og lys samt naturligvis vælge inputkilde til skærmvæggen, betjene kameraerne, skrue op og ned for højttalerne samt tænde og slukke for mikrofonerne.

Touchpanel til betjening af løsningen i byrådssalen.
1 af 6

Transportabel Catchbox mikrofonløsning

Da byrådssalen bliver brugt til mange forskellige ting eksempelvis debatmøder, hvor der er brug for publikumsmikrofon er der i byrådssalen tilknyttet en tilpasset Catchbox løsning med kommunens logo påtrykt og med indbygget Sennheiser mikrofon.

Catchbox-løsningen kan laves i præcis ønsket farve og logo.
1 af 6

Kurser i betjening af udstyret

Da rådhuset er fyldt med ny teknik og nyt udstyr er der tilrettelagt et undervisningsforløb med AV CENTERs undervisningsafdeling AV KURSUS og relevante medarbejdere fra kommunen, dette sikrer, at de ansatte lærer at bruge udstyret og at udstyret dermed også bliver brugt i hverdagen.

Om den leverede løsning siger projektchef på opførelsen af Middelfart Rådhus Henrik Mott Frandsen:

”Med et top-moderne rådhus følger også et behov for tidssvarende og fremtidssikret AV-udstyr, der gør arbejdsgange og møder mere effektive. AV CENTER bød ind på den opgave i forbindelse med byggeriet og vi har haft et godt samarbejde i hele processen. Vi er glade for de løsninger, vi har valgt til vores rådhus – og den service, AV CENTER har leveret i forbindelse med samarbejdet.”

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat