Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Lindbjergskolen

Da den nybyggede Lindbjergskole i Herning Kommune skulle have AV-udstyr faldt valget på AV CENTER. Læs mere om hvorfor og se billederne af løsningen nedenfor.

Afsnit i artiklen

Den helt nybyggede Lindbjergskolen i Hammerum-Gjellerup i Herning Kommune stod klar til at modtage elever i januar måned.

Skolen er en helt ny slags skole, hvor lokalerne er indrettet på elevernes og fagenes præmisser. Elever fra 4. klasse og op har ikke eget klasselokale, i stedet er lokalerne indrettet til de fag, de skal bruges til og eleverne bevæger sig rundt alt efter, hvilke fag de skal modtage undervisning i.

Et af faglokalerne på Lindbjergskolen
1 af 6

Efter grundig test og udbud blev AV CENTER valgt som leverandør af interaktive Clevertouch touchskærme til alle undervisnings- og faglokaler. Udbuddet har efterfølgende udmøntet sig i en 4-årig kommuneaftale på levering af AV-løsninger til Ikast-Brande Kommune og Herning Kommune.

Vi er glade for samarbejdet med AV CENTER og den store professionalisme og fleksibilitet de har udvist i forbindelse med levering og montering af touchskærme til skolen.
Erik Søgaard Skoleleder, Lindbjergskolen

Interaktive Clevertouch touchskærme med korrekt arbejdshøjde

De leverede interaktive Clevertouch touchskærme er fra Clevertouchs seneste modelserie kaldet Impact Plus. Impact Plus touchskærmene udmærker sig ved at have hurtig responstid og en utrolig høj præcision, begge dele noget der er med til at give en bedre skrive- og brugeroplevelse.

Foruden levering af interaktive Clevertouch touchskærme i alle undervisnings- og faglokaler er der også leveret BalanceBox hæve-/sænkebeslag til alle lokalerne.

Touchskærm i fællesområde
1 af 6

Tillige er der monteret interaktive Clevertouch touchskærme i biblioteksområdet og i fællesområderne rundt omkring på skolen. For også at kunne være fleksible, er der også leveret 3 interaktive touchskærme på mobilstander. Skærmenes store fleksibilitet gør, at de kan rykkes rundt og bruges, hvor der er behov for det.

Mobil touchskærm der nemt kan flyttes efter behov
1 af 6

Idrætshaller og springhal

I sammenhæng med Lindbjergskolen ligger der to idrætshaller og en nybygget springhal. I alle hallerne er der installeret Yamaha højttalere, og der er i hver hal et mobilt rackskab, som kan flyttes rundt og tilsluttes, hvor der er behov for det. I den ene af idrætshallerne er der desuden monteret en projektor/lærred- installation med 4 m. bredt lærred og laserprojektor.

En af hallerne på Lindbjergskolen med højttalere i loftet
1 af 6

Auditorier

På Lindbjergskolen har man 2 auditorier. Et stort der kan rumme over 100 personer og et lille, der kan rumme ca. 30 personer. Begge auditorier er bestukket med Grandview motorlærred og lysstærk projektor. For at sikre nem og enkel betjening sker styring af udstyret begge steder via et Neets betjeningspanel. I det store auditorie er der ydermere et trådløst Sennheiser mikrofonsystem.

Auditorie på Lindbjergskolen
1 af 6

Om samarbejdet og den leverede løsningen siger skoleleder Erik Søgaard:

"Vi er glade for samarbejdet med AV CENTER og den store professionalisme og fleksibilitet de har udvist i forbindelse med levering og montering af touchskærme til skolen. Vi er en ny og moderne skole og i det lys er touchskærme det oplagte valg for at kunne give eleverne en spændende og medlevende undervisning."

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat