Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Lederkonference i eksklusive rammer

I centrum af København har Fredericia Furniture showroom. Et lyst og imponerende lokale som dannede rammer for en 2-dags lederkonference hos en af Danmarks førende virksomheder.

Afsnit i artiklen

Lederkonferencen var planlagt og arrangeret af eventbureauet Monkfish med vores udlejningsafdeling som teknisk samarbejdspartner.

Oplægget fra Monkfish var at man ønskede ”en teknisk løsning med fokus på æstetik, finish og kvalitet, hvor udstyret ikke var i fokus”. Derefter startede en dynamisk proces, hvor vores kreative afdeling visualiserede løsningen, så kunden vidste hvordan lokalet ville se ud. Efter en grundig og effektiv forventningsafstemning var alle enige om, hvad den tekniske løsning skulle kunne.

Fra visualisering til virkelighed. At kunne se en 3D-model af den ønskede opsætning, inden man beslutter sig kan være en enorm hjælp.
1 af 6

Vores løsning bestod af en modulbygget LED-storskærm på 5,5 meter x 3,5 meter, Sennheiser mikrofoner, højttalere på smalle standere og en scene. Alt teknik og scenekanter var inddækket for eksklusiv finish. Teknikken var minimal i synlighed men velfungerende for talere og deltagere.

1 af 6

Tak for tilliden til Monkfish og tak for en spændende opgave i nogle helt fantastiske rammer.

Når du vælger AV CENTER som teknisk samarbejdspartner trækker du på hele vores team af dygtige specialister. Vores projektleder styrer dig sikkert gennem hele forløbet fra de første ideer tændes og til det sidste kabel rulles sammen. Vores kreative afdeling gør dit event unikt og vores teknikere sikrer at alt forløber roligt og professionelt.

Vores tekniker Magnus stod for afviklingen, og sikrede at alt forløb problemfrit.
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat