Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Læringshuset Nærheden

Læringshuset Nærheden, er en nyopført skole, beliggende i Høje Taastrup Kommune. Skolen er skabt som med en vision om at skabe en skole for fremtiden, der kombinerer innovation, teknologi og pædagogik på en unik måde. Skolen er udviklet i tæt samarbejde med kommunens lærere, pædagoger og et advisory board bestående af repræsentanter fra LEGO Education, Microsoft, Teknologisk Institut og COWI.

Afsnit i artiklen

AV CENTER er totalleverandør af AV-løsningerne, der er er skabt i tæt samarbejde med kommunen. Alle løsninger er valgt, udviklet og testet, så de møder skolens behov.

Hør Michael Nielsen, Project Sales Manager hos AV CENTER fortælle om det store og spændende projekt.

Undervisningslokalerne

I alle undervisningslokaler er der installeret 86” touchskærme fra Clevertouch. Ydermere har Nærheden 12 lokaler indrettet, så der er mulighed for hybrid fjernundervisning. I disse lokaler er der udover touchskærme også installeret PTZ kameraer og loftsmikrofon fra Shure.

1 af 6

Samlingstrappen

Samlingstrappen er et centralt sted i Læringshuset Nærheden. Her kan man samle alle elever ved specielle begivenheder. Der er installeret 2 LED-skærme, så alle kan følge med og for optimal tale og programlyd er der ved hver skærm monteret BOSE søjlehøjttalere.

De to LED-skærme kan vise samme billede eller to forskellige billeder, hvis det ønsket. Man kan tilgå skærmene både kablet eller trådløst via Mersive Solstice. Den trådløse mikrofonløsning til samlingstrappen er fra Sennheiser.

Indskolingen

I indskolingen er der også tænkt indlæring og bevægelse for de helt små. I loftet er der installeret et interaktivt gulv fra Active Floor. Her kan børnene i samarbejde med de voksne dyrke indlæring gennem leg.

Læring gennem leg gøres blandt andet muligt via Active Floor.
1 af 6

Idrætshallen

I idrætshallen er der monteret en næsten 8 meter bred LED-skærm, der kan bruges som måltavle, når der spilles kampe i hallen. Den kan også bruges til at vise præsentationer, når idrætshallen bruges til foredrag, stormøder og lignende. Lydløsningen i idrætshallen består både af fastmonterede højttalere på sidevæggene, der dækker idrætshallen til dagligt brug og et fleksibelt PA Line Array højttalersystem, der efter behov kan opsættes.

Den 8 meter brede LED-skærm giver vide muligheder for anvendelse til både sport men også andre arrangementer i idrætshallen.
1 af 6

Salen/auditoriet

Salen/auditoriet er et unikt lokale, der er bestykket med udstyr til streaming og videoproduktion. Der er kameraer vendt mod både publikum og scene og et avanceret BOSE-lydanlæg. Der er etableret scenelys og green screen, så der er mulighed for kreativ videoproduktion.

Nem, simpel og ensartet betjening

Al betjening af udstyret i Læringshuset Nærheden foregår på Crestron touch betjeningspaneler. Layout på disse betjeningspaneler er ensartet på tværs af installationerne, så brugeren møder et ensartet panel, uanset hvor man er.

Løsningen skal trods sin kompleksitet opleves nem at betjene og anvende, og det gøres bedst ved at lave et betjeningspanel, men fokus på netop de behov og brugsscenarier, der er det pågældende sted.
1 af 6

AV CENTER har tidligt været en del af projektfasen og har derfor haft mulighed for at komme med vores input til fremtidens skole. Går du også i din kommune med tanker om et lignende eller tilsvarende projekt så tag fat i dit lokale AV CENTER. Vi er repræsenteret på alle relevante offentlige SKI-aftaler, der omhandler professionelt AV-udstyr.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat