Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

LED-kugler i grønlige/blålige nuancer

Konference på Axelborg

AV CENTER fik til opgave at skabe en vauw effekt til åbningen af en konference for et stort dansk firma. Lokationen var Axelborgs store sal som i sig selv er et lokale med mange detaljer.

Vores KREA afdeling visualiserede løsningsforslag i 3D hvor man nemt og tydeligt kan se alle detaljer og effekter. Vi valgte at pakke lokalet ind i diodekugler som kunne afvikle videomateriale. I samarbejde med vores kunde, Artventure, blev udtrykket raffineret og vi endte med en Danmarksrekord!

Diodekugler vist i lilla

Diodekuglerne er monteret på ledninger og vi anvendte intet mindre end 2.600 længder. Det er vist mere end en fordobling af den tidligere rekord.

I vores kreative afdeling kommer vi med spændende og visuelle oplæg til dit næste arrangement. Vi tilbyder grafisk design, 3D animationer og motion graphics. Vi hjælper dig med at designe rammerne for dit arrangement, så du på bedst mulige måde kan få formidlet dit budskab.

Visuelt 3D oplæg med diodekugler

Til denne konference producerede vi tillige en række videoklip som blev eksekveret i løbet af konferencen – hele tiden i samspil med den projektion der blev brugt til præsentationerne på konferencen. Det gav en imponerende effekt og hele salen klappede efter åbningen. 

Billeder af det endelige resultat i Axelborg

Se en video om hvordan det blev oplevet live i salen her:

Direktør for Artventure, Marie Høpfner-Dahl udtaler om samarbejdet:

"Med AV CENTER som sparringspartner i den kreative fase får vi mulighed for at visualisere og konkretisere meget abstrakte idéer, og på den måde gøre dem lettere at formidle for kunder der ellers ikke har det store AV-kendskab. AV CENTER er altid med på legen uanset hvor vanvittige vores første idéer måtte være, og sammen får vi formet idéerne til realiserbare, værdiskabende koncepter, som kunderne er vilde med. Vi har et langt og godt samarbejde med AV CENTER og sætter stor pris på den åbne tilgang til alle opgaver kombineret med praktisk og løsningsorienteret sparring og første klasses eksekvering."

Vi arbejder sammen med en bred portefølje af kunder herunder både konferencesteder, event arrangører og slutkunder. Uanset hvilken af disse grupper du tilhører kan vi helt sikkert hjælpe dig med en solid professionel løsning som matcher dine forventninger og ikke mindst dit budget.

Så tag fat i AV CENTER når du ønsker en teknisk totalløsning hvor alle detaljer er gennemtænkte – både med og uden ”visuel indpakning”.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en kreativ løsning til dit næste arrangement

Få mere information

Download Konference på Axelborg reference som pdf

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat