Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Kolding HF & VUC

Tidligere på året kunne Kolding HF og VUC flytte ind i et nyt, moderne og visionært byggeri beliggende i Design City Kolding. Kolding HF &VUC’s nye skole ligger i et campusområde hvor både Designskolen iKolding, IBC og SDU også er placeret.

Afsnit i artiklen

AV CENTER har til hele skolen været leverandør af interaktive ActivPanel touchskærme fra Promethean samt projektor og lyd løsning til multisalen.

Interaktive touchskærme i alle undervisningslokaler

I alle skolens undervisningslokaler er der installeret 84" interaktive ActivPanel touchskærme fra Promethean. Alle skærme er monteret på hæve-/sænkebeslag, så brugeren selv kan bestemme den mest optimale arbejdshøjde på skærmen. Alle tilslutninger er samlet i kabelstrømpe, som nemt og enkelt kan trækkes hen til underviserens PC.

Touchskærmen monteret på hæve-/sænkebeslag med soundbar under.
1 af 6

Under hver skærm er der monteret en soundbar, så man også får den bedste lydoplevelse.

I udvalgte mødelokaler og kontorer er der installeret 55" interaktive ActivPanel touchskærme fra Promethean, så også skolens ledelse og administrative personale har mulighed for at holde interaktive møder.

Touchskærm monteret i mødelokalet.
1 af 6

Multihallen

Til skolens multihal er der installeret en lysstærk Full HD Optoma projektor i motorlift, så projektoren er skjult, når den ikke er i brug.

Projektoren skyder sit billede i WUXGA opløsning på den ene endevæg. Til at spille multihallen op, er der installeret et JBL højttalersystem.

Multihallen med højttalere fra JBL - vel beskyttet mod højtflyvende bolde.
1 af 6

Dette system er valgt, da det er specielt velegnet til at kaste lyden langt. Da multihallen også benyttes til idræt, herunder boldspil, er højttalerne placeret i bur for at være beskyttet mod vildfarende bolde og lignende.

Når multihallen bruges til stormøder og foredrag bruges det integrerede Sennheiser trådløse mikrofonsystem. Al betjening af udstyr i multihallen foregår via et Neets betjeningspanel.

Om samarbejdet med AV CENTER og den leverede løsning siger Administrationschef Morten W. Frederiksen:

"Vi har i mange år brugt AV CENTER i Kolding som samarbejdspartner og leverandør af AV udstyr. Vi har lagt stor vægt på at finde produkter med en høj grad af brugervenlighed og fleksibilitet til vores nye skole. Og som samtidigt havde den rigtige pris. Det har også spillet ind, at vi med AV CENTER i Kolding bruger en lokal leverandør, som vi kender for et højt supportniveau. Vi har brug for en leverandør som hurtigt og effektivt kan komme os til undsætning, hvis noget skulle gå i stykker. I processen med udvælgelse af touchskærme til skolen stillede AV CENTER udstyr til rådighed i et testlokale, så vi kunne gennemprøve udstyret inden vi besluttede os. Vi er meget tilfredse med den leverede løsning og den dialog og sparring vi har haft med AV CENTER i hele forløbet".

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat