Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Københavns Universitet - Festauditoriet på Landbohøjskolen

På Frederiksberg i København har Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet under Københavns Universitet til huse i den gamle Landbohøjskole. Midt i hovedbygningen finder man det ottekantede festauditorie der med skrånende stolerækker nærmest virker som et amfiteater.

Festauditoriet har gennem den sidste tid gennemgået en restaurering og i den forbindelse blev AV-løsningen udskiftet og opgraderet af AV CENTER København.

Diskret BOSE søjlehøjttalerløsning

Den tidligere højttalerløsning i festauditoriet bestod af mange mindre højttalere placeret tæt ved stolerækkerne, det gav nogle udfordringer med hensyn til taleforståelighed fra oplægsholderen, når lokalet var fyldt.

I samarbejde med BOSE blev der udarbejdet en løsning med 2x2 Bose MSA12S søjlehøjttalere placeret på hver side af indgangsdørene. Bose MSA12S søjlehøjttaleren er bestykket med 24 små højttalerenheder med sin egen indbyggede forstærker. Det betyder, at hver højttalerenhed elektronisk kan indstilles og retningsbestemmes for at få den bedste dækning og taleforståelighed.

Placeringen og antallet af højttalere tager også højde for lokalets udsmykning og indretning, da der var ønske om en diskret højttalerløsning, der ikke tog fokus. For at gøre højttalerne endnu mere diskrete er de tillige indfarvet i samme farve som væggene, og derfor lægger man næsten ikke mærke til dem.

Lysstærk Panasonic laserprojektor

I forbindelse med udskiftningen af festauditoriets højttalerløsning blev projektoren og lærredet også skiftet. Projektoren blev udskiftet til en lysstærk Panasonic laserprojektor og lærredet til et nyt og bredere rammelærred. Panasonic laserprojektoren er indbygget i et møbel placeret på bagerste stolerække, så når den ikke er i brug, bemærker man den nærmest ikke.

Crestron betjeningsløsning

Al AV-udstyret samt lokalets lys og mørklægning kan styres og betjenes via et 10” Crestron betjeningspanel placeret på oplægsholderens bord. Denne samling af al betjening gør, at alle der skal holde oplæg i festauditoriet nemt og hurtigt kan danne sig et overblik over udstyret og dets betjening.

Kontakt os

Skal vi hjælpe din virksomhed med AV-løsningen til jeres auditorie eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Få mere information

Download Københavns Universitet - Festauditoriet på Landbohøjskolen som pdf

Links

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat