Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

KMD IRONMAN 70.3 European Championship Elsinore 2017

Igen i år leverede AV CENTERs udlejningsafdeling professionelt AV udstyr og mandskab til IRONMAN 70.3 Elsinore, som i år var vært for IRONMAN 70.3 European Championships.

Totalleverandør af lyd, tribune, streaming, kameraproduktion og mobil LED skærm

Vi leverede lyddækning med musik og speak i skiftezonen, til publikumsområderne mellem skiftezonen og målområdet, samt til Expo området. På pladsen ved opløb og mål var der skruet ekstra op for lyden, der var lavet et lille ”studie” ved siden af målportalen, hvor skiftende speakere dagen igennem kommenterede kamerabillederne på Live streamingen.

Vi leverede i målområdet også en mindre tribune, samt vores 21m² LED skærm, som gjorde det muligt for tilskuerne dagen igennem at følge med ude på ruten.

I den ene af de gamle værftshaller blev der afviklet racebriefinger inden stævnet og Awards efter, her leverede vi en totalproduktion med scene, frontlys, storskærm, lydanlæg, og deko lys til hele hallen.

Mads Meincke, Head of Operations, IROMMAN Denmark udtaler

”IRONMAN Denmark har samarbejdet med AV CENTER omkring lys, lyd og billede til de danske KMD IRONMAN events. I 2017 har AV CENTER hjulpet med Live dækning til KMD IRONMAN 70.3 European Championship Elsinore. Med denne løsning fik stævnet et internationalt løft, da folk fra hele verden, via sociale medier, var i stand til at følge dagen, både på svømning, cykling og løb. Denne løsning var IRONMAN Denmark yderst tilfredse med, og noget vi vil forsøge at integrere i alle KMD IRONMAN events fremadrettet”.

 

Få mere information

Download KMD IRONMAN 70.3 European Championship Elsinore 2017 referencen

Links

Læs mere om KMD IRONMAN 70.3 European Championship Elsinore 2017

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat