Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Streaming af morgendebat for Karnov Group

Karnov Group er med mere end 150 års erfaring landets førende leverandør af information inden for jura, skat, revision og regnskab. Karnov Group står blandt andet bag de klassiske gule lovsamlinger, som mange har set stå i bogreolerne bag juridiske eksperter – i dag leveres indholdet primært digitalt, tilgængeligt for deres kunder døgnet rundt.

Afsnit i artiklen

Karnov Group står bag den årlige brancherapport ”Fremtidens Jurist” og som led i den øgede digitalisering og online tilstedeværelse havde Karnov Group et ønsket om at lave en morgendebat, der skulle afholdes i virksomhedens flotte lokaler midt i København og streames ud til alle interesserede. Tidligt i processen blev vores udlejningsafdeling i København inddraget i projektet som samarbejdspartner og leverandør af teknik og mandskab til afvikling.

Morgendebatten i gang hos Karnov Group
1 af 6

Til morgendebatten leverede vi et studie set-up samt teknikere til afvikling. Morgendebatten blev livestreamet via vores egen platform AV CENTER Live og deltagerne, der fulgte med online, kunne følge med i debatten og stille spørgsmål via platformens Q&A modul.

Efter morgendebatten har vores kreative afdeling stået for at redigere og klippe optagelsen op til et antal kortere film med hvert sit emne, som så kunne bruges på hjemmeside og sociale medier.

Vi oplevede, at AV CENTER med det samme forstod, hvilket set-up vi søgte, og i hele processen - fra planlægning til eksekvering - var de både fleksible og løsningsorienterede
Gitte Trier Karnov Group

Om samarbejdet og den leverede løsning udtaler Gitte Trier fra Karnov Group:

”Vi oplevede, at AV CENTER med det samme forstod, hvilket set-up vi søgte, og i hele processen - fra planlægning til eksekvering - var de både fleksible og løsningsorienterede. Og så var det vigtigt for os, at vi på selve dagen, kunne føle os helt trygge og havde tillid til, at teknikerne havde 100% styr på sagerne og sikrede, at alt forløb, som vi havde tænkt og planlagt. Det gjorde det.”

Teknikere i gang med afviklingen af streaming-arrangementet
1 af 6

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat